Vintage φωτό ανέβασε ο Βασίλειος Κωστέτσος με την Κέιτ Μος, τον Ηλία Ψινάκη & τον Σάκη Ρουβά στα γενέθλια του (Φωτό)

Ένα πάρτι στην Ελλάδα των 90s... 

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, την εποχή που διασκέδαζε με την Κέιτ Μος!

 

Ο σχεδιαστής έχει συνεργαστεί με πολλά εμβληματικά supermodels, όπως οι Ναόμι Κάμπελ, Κλόντια Σίφερ και Λίντα Εβαντζελίστα, ενώ στην τελευταία ανάρτησή του μας θύμισε μια ακόμα αγαπημένη μούσα του.

Η Βρετανίδα σταρ του μόντελινγκ είχε συνεργαστεί με τον Βασίλειο Κωστέτσο στα 90s, για ένα extravagant fashion show, ενώ στη συνέχεια είχε γιορτάσει μαζί του τα γενέθλιά του.

 

Ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε ένα vintage στιγμιότυπο και ανάμεσα στους καλεσμένους του είναι ο Ηλίας Ψινάκης και ο Σάκης Ρουβάς, στην αρχή τότε της καριέρα του.

«Monday flashback! Remembering the 90’s golden times! Όταν το διεθνές jet set διασκέδαζε ανάμεσα μας… στο απόγειο της μυθικής καριέρας τους! Η μυθική ανεπανάληπτη καλλονή supermodel Kate Moss καλεσμένη μου, γιορτάζοντας τα γενέθλια μου σε ένα μυθικό πάρτι στον Μαραθώνα μας, μετά από ένα ιστορικό πλέον fashion show.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monday flashback!Remembering the 90’s Golden Times!??? Όταν το Διεθνείς Jet Set διασκέδαζε ανάμεσα μας....στο απόγειο της μυθικής καριέρας τους! Η Μυθική Ανεπανάληπτη Καλλονή Supermodel Kate Moss καλεσμένη μου γιορτάζοντας τα γενέθλια μου σε ένα μυθικό πάρτυ στον Μαραθωνα μας μετα απο ένα ιστορικο πλέον fashion show??? Μια Άλλη Ελλάδα...ονειρευόμουν απο μικρό παιδί!... Μια άλλη Ελλάδα στην αισθητική την μόδα το glamour προσπάθησα να δημιουργήσω....????❤️?? Λυπάμαι για την τροπή που πήρε...& επικρατούν πρότυπα τριτοκλασάτα που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως....στην Χώρα της Αισθητικής & του Πολιτισμού...! #supermodel #icon #legend @katemossagency #katemoss #fashionshow #party #marathonas #marathonasbeach #sakisrouvas #iliaspsinakis @sakisrouvas @iliaspsinakis @kazanidisg @paulakaraiskos??? @appletv @barbarakopple @briangrazer @realronhoward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos) στις

Μια άλλη Ελλάδα… ονειρευόμουν από μικρό παιδί! Μια άλλη Ελλάδα στην αισθητική τη μόδα το glamour προσπάθησα να δημιουργήσω… Λυπάμαι για την τροπή που πήρε και επικρατούν πρότυπα τριτοκλασάτα που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα απολύτως στη χώρα της αισθητικής και του πολιτισμού...» γράφει ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ