Με αυτούς τους 6 τρόπους θα δείχνεις πιο φρέσκια το πρωί - Άλλαξε την ρουτίνα σου & δείξε νεότερη

Δείτε όλα τα tips... 

Τα πρωινά μπορεί να είναι δύσκολα. Και το χειρότερο είναι όταν σε ρωτάει κάποιος την επόμενη ημέρα αν είσαι καλά. Όχι, δεν είσαι άρρωστη, απλώς στριφογυρνούσες στο κρεβάτι μέχρι τις 4 το πρωί και σηκώθηκες με σακούλες κάτω από τα μάτια. Ευτυχώς, υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να δείχνεις πιο φρέσκια το πρωί.

1. Αναζωογόνησε τις αισθήσεις.
Ψέκασε το αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιο όσο ετοιμάζεσαι το πρωί. Αν δεν έχεις έλαια, μπορείς απλά να μυρίσεις ένα λεμόνι. Τα εσπεριδοειδή αναζωογονούν τις αισθήσεις και ξυπνούν τον οργανισμό, αυξάνοντας τη σεροτονίνη.

2. Κάνε μια σύντομη προπόνηση.
Αν θέλεις τα μάγουλά σου να αποκτήσουν ένα ζωηρό χρώμα, τίποτα δε βοηθάει περισσότερο από μία σύντομη άσκηση. Ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένη, η άσκηση μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειάς σου. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, προτίμησε να βγεις για τρέξιμο ή να προπονηθείς σε εξωτερικό χώρο.

3. Ρίξε πάνω σου κρύο νερό.
Αν είσαι πραγματικά γενναία, το κρύο ντους θα σε αναζωογονήσει στο έπακρο. Αν πάλι δεν αντέχεις τη χαμηλή θερμοκρασία, προτίμησε να πλένεις το πρόσωπό σου με κρύο νερό ή να το περνάς με ένα παγάκι. Θα νιώσεις φρέσκια στη στιγμή.

4. Ενυδατώσου.
Ολόκληρο το σώμα σου χρειάζεται νερό. Ενυδάτωσε τα όργανα και τον εγκέφαλό σου, πίνοντας ένα ποτήρι νερό μόλις ξυπνήσεις αναφέρει το tsemperlidou.

5. Βάλε χρώμα.
Αν επιλέξεις ένα μαύρο ή ένα λευκό top, δεν θα κάνουν τη χάρη στο κουρασμένο σου δέρμα. Οι γήινες αποχρώσεις και τα jewel tones δείχνουν ιδανικά πάνω σου ακόμα και όταν δεν νιώθεις τόσο φρέσκια.

6. Χρησιμοποίησε κουτάλια.
Ένα από τα αγαπημένα κόλπα ομορφιάς της γιαγιάς. Βάλε ένα ζευγάρι κουτάλια στο ψυγείο ή στον καταψύκτη όλη τη νύχτα και χρησιμοποίησέ τα για να μειώσεις το πρήξιμο από τα μάτια το πρωί.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ