Η Adriana Lima μεταμορφώθηκε σε εκθαμβωτική Κλεοπάτρα της Αιγύπτου- Η αιρετική σύγκριση με την Elizabeth Taylor (φωτό- βίντεο)

Εξωτική και πανέμορφη "Κλεοπάτρα" η 39χρονη καλλονή... 

Σε εκθαμβωτική Κλεοπάτρα μεταμορφώθηκε η Βραζιλιάνα καλλονή Adriana Lima, μέσω γνωστού application που κυκλοφορεί στα social media.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Elizabeth Taylor as Cleopatra- 1963 ✨

A post shared by Mystical Rose Jewelry (@mysticalrosejewelry) on

 

Το 39χρονο μοντέλο "πρωταγωνιστεί" στη θρυλική ταινία με την Elizabeth Taylor, που ξεκίνησε να γυρίζεται το 1959 και ολοκληρώθηκε το 1963. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Me as Cleopatra ? @gal_gadot

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

 

H σύγκριση με την υπέροχη Liz Taylor, που ενσάρκωσε στη μεγάλη οθόνη, το τελευταίο μέλος της δυναστείας των Πτολεμαίων και τελευταία βασίλισσα της Αιγύπτου πριν η περιοχή γίνει οριστικά επαρχία της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ήταν, μάλλον, αναπόφευκτη. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Taylor Archives (@elizabethtaylorarchives) on

 

Η ωραία Andriana, με την εξωτική ομορφιά της, ήταν μία - ίσως εξίσου - υπέροχη Κλεοπάτρα, κατά την... αιρετική αυτή σύγκριση.

 

 

Η βασίλισσα Κλεοπάτρα έχει μείνει στην ιστορία ως μοιραία γυναίκα, που σχεδόν ταυτίστηκε με την Taylor, λόγω της ομώνυμης ταινίας, ενώ μπήκε στο Γκίνες για τα 65 συνολικά φορέματα που φόρεσε στην ταινία, ενώ η «αιγυπτιακή» μόδα επέστρεψε ως trend στα 60s, λόγω της μεγάλης εμπορικής επιτυχίας που σημείωσε η ταινία της Fox. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ