Αν δεν ήταν πριγκίπισσα, θα ήταν σταρ του Hollywood σαν την πεθερά της - Οι 10 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της Charlene με βραδινές τουαλέτες (φωτό)

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της ωραίας Charlene με βραδινή τουαλέτα... 

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό είναι αναμφισβήτητα μία ιδιαίτερα καλλίγραμμη γυναίκα με πολύ ωραίο γούστο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Francesco Vicario (@the_royalgrammer) on

 

H 42χρονη Νοτιοαφρικανή πρώην πρωταθλήτρια της κολύμβησης παντρεύτηκε το 2011 τον Αλβέρτο του Μονακό και έκτοτε έχει κάνει μερικές άκρως... χολιγουντιανές εμφανίσεις.

 

 

Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να πούμε πως αν δεν ήταν πριγκίπισσα, θα μπορούσε εύκολα να είναι μία άκρως γοητευτική και στυλάτη σταρ του Hollywood, όπως η αείμνηστη πεθερά της, η αξέχαστη Grace Kelly. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Point De Vue (@pointdevue) on

 

Ας δούμε τις 10 πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της με βραδινές τουαλέτες!

 

 

1. Τον Σεπτέμβριο σε gala στο Μόντε Κάρλο, με υπέροχη ασημί μάξι τουαλέτα Jenny Packham κεντημένη με παγιέτες, συγκλονιστικό κόσμημα στο λαιμό και στυλ που θυμίζει την Charlize Theron.

 

 

 

 

2. To 2017 κατά τη διάρκεια του IAAF Diamond League Herculis στο Μονακό έδωσε τα μετάλλια στους νικητές, φορώντας αυτό το απίστευτο πράσινο φόρεμα, με το ιδιαίτερο σχέδιο στο λαιμό και έκλεψε τις εντυπώσεις.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Fanatics (@royalfanatics) on

3. Τον Ιούλιο του 2013 εμφανίστηκε με αυτή την υπέροχη τουαλέτα Atelier Versace στο χρώμα της πούδρας. Κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski και λεπτομέρειες από δαντέλα και απλά τέλεια!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Couturier (@royalcouturier) on

 

4. Τον Ιούνιο του 2019 για 59ο Monte Carlo TV Festival επέλεξε ένα λευκό μάξι φόρεμα Louis Vuitton, που κολάκευε την ψιλόλιγνη σιλουέτα της.

 

 

5. Μπλέ βελούδινη Dior τουαλέτα και διαμαντένια κοσμήματα για την εκθαμβωτική Charlene!

6. Αυτό το στενό σατέν γαλάζιο φόρεμα Patrice Papa είναι ίσως από τα πιο εντυπωσιακά που έχει επιλέξει ποτέ η πριγκίπισσα Charlene. Θηλυκό και κομψό μαζί, της πήγαινε απίστευτα!

 

 

 

 

7. Το πράσινο είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της συζύγου του πρίγκιπα Αλβέρτου, καθώς της πηγαίνει πολύ. Αυτή η ιδιαίτερη τουαλέτα Marcesa, που φόρεσε στο gala του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό τον Ιούλιο του 2019, την έκανε να μοιάζει με πραγματική σταρ!

 

 

 

 

8. Την χρονιά που παντρεύτηκε με τον Αλβέρτο, το 2011, η Charlene επέλεξε αυτή την υπέροχη off-shoulder τουαλέτα για το 64ο Φεστιβάλ των Καννών. 

 

 

 

 

9. Με αυτό το μπεζ φόρεμα συνόδευσε τον πρίγκιπα Αλβέρτο στον γάμο της πριγκίπισσας Victoria της Σουηδίας, το 2010 και μας έκανε όλους να την προσέξουμε. Εκθαμβωτική!

 

 

 

10. Μωβ στράπλες τουαλέτα και τα φλας ανάβουν για την γοητευτική πριγκίπισσα!

Φυσικά, η πριγκίπισσα Charlene έχει κάνει πλήθος εντυπωσιακών εμφανίσεων, πέρα από αυτές που ξεχωρίσαμε τώρα, τόσο με τουαλέτες, όσο και με cocktail dresses, καθώς είναι μία από τις πιο καλοντυμένες "γαλαζοαίματες". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ