Η Εύα Καϊλή απαντά στις φήμες που την θέλουν επόμενη πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ - ‘’Δεν θα διεκδικήσω την προεδρία’’

Τα πράγματα στη θέση τους για τα σενάρια που πυροδότησε μια αποστροφή της για το αν θα κατέβει να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, θέλησε να βάλει η ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Εύα Καϊλή...

Για την διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ μίλησε η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Εύα Καϊλή. 

Μίλώντας στον  ραδιοφωνικό σταθμό "ΘΕΜΑ 104,6",  τόνισε πως δεν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος το 2021 διαψεύδοντας κάθε σχετική φημολογία που την ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφια για την προεδρία.

Όπως σημείωσε η κ. Καϊλή, η φράση της τις προηγούμενες μέρες για το αν θα αλλάξουν οι συνθήκες βλέπουμε, ήταν μια κλισέ πολιτική ατάκα ενώ πρόσθεσε ότι το είπε χαριτολογώντας προκαλώντας όπως είπε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Transforming world ? #Blockchain #AI #Fintech Social Impact and more with the best ones @_gds77_ @kitevc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Kaili (@evakaili) στις

Παράλληλα η κ. Καϊλή ανέφερε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής στο μέλλον, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά, ότι αυτό θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί σε δύο ή τρία χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Summer is here even in #Athens ? #Greece ?? @george_petrocheilos @johncatsjr come back!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Kaili (@evakaili) στις

Όσον αφορά τον χώρο της Κεντροαριστεράς, η κ. Καϊλή επισήμανε ότι πρέπει να ετοιμαστεί και να εφαρμοστεί μια σύγχρονη ατζέντα, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως στον χώρο έχει επέλθει κόπωση από τις προσωπικές φιλοδοξίες.

Τέλος, αναφερόμενη για τα καθήκοντά της στις Βρυξέλλες, η ευρωβουλευτής ανέφερε ότι εργάζεται σκληρά για την Ελλάδα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει λόγω της πανδημίας και των τουρκικών προκλήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ