20 ιδέες για την διακόσμηση του σαλονιού σας - Θα σας ενθουσιάσει η stylish επίπλωση και το μελετημένο ύφος (φώτο)

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε έναν κομψό και φινετσάτο χώρο για να υποδέχεστε τους φίλους σας

Μήπως ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε το living room σας; Ο χώρος υποδοχής του σπιτιού πρέπει να είναι καλαίσθητος και να δείχνει φιλόξενος έτσι ώστε να υποδέχεστε τους φίλους σας σε ένα σαλόνι που αντικατοπτρίζει και αντιπροσωπεύει το προσωπικό σας γούστο .

Για να φτιάξετε ένα κομψό και φινετσάτο χώρο με ωραία ατμόσφαιρα στον οποίο θα περνάτε όμορφες στιγμές με την οικογένεια και τους φίλους σας δεν χρειάζονται πολλά χρήματα.

Ανάλογα με το Budjet σας μπορείτε να κάνετε εντυπωσιακές αλλαγές που θα δώσουν νέα όψη στο living room σας.

Δώστε φως στο χώρο επιλέγοντας τα κατάλληλα χρώματα στα έπιπλα και στα διακοσμητικά. Βάψτε έναν τοίχο σε πιο σκούρο χρώμα για να δημιουργήσετε μία σικ αντίθεση. Επιλέξτε όμορφα φωτιστικά που θα δώσουν ξεχωριστό στυλ στο σαλόνι.

 Ανάλογα με το γούστο σας χρησιμοποιείστε ζωηρά χρώματα στο ύφασμα του καναπέ ή τοποθετήστε ριχτάρια. Δημιουργείστε κλασσικές γωνίες με όμορφα ρετρό διακοσμητικά. Επενδύστε στη διαχρονική γοητεία του ασπρόμαυρου.

Δώστε στον χώρο σας πολυπολιτισμικό χαρακτήρα , τοποθετώντας σουβενίρ από τα ταξίδια σας, ή επιλέγοντας διακοσμητικά και μικροέπιπλα από διαφορετικές χώρες και συνδυάστε τα μεταξύ τους.

Το Goodhousekeeiping μας δίνει 53 εκπληκτικές ιδέες για να ανανεώσουμε το living room. Στις προτάσεις του θα βρείτε σίγουρα αυτή που ταιριάζει στο γούστο και στον προϋπολογισμό σας.

Δείτε περισσότερες φωτό στο Slide Show

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ