The Voice: Συγκίνησε τους πάντες με τη σπάνια ασθένεια του - Διεκδίκησε μια ευκαιρία στις blind auditions (Βίντεο)

Διαγωνιζόμενος με πρόβλημα ακοής διεκδίκησε μια θέση στο The Voice

Ο Νικόλας Μουρτζάπης είναι 26 χρονών, κατάγεται από την Πάτρα και βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής, στις blind auditions για να διεκδικήσει μια θέση στο The Voice of Greece.

 

Ο Νικόλας ασχολείται με τη μουσική από μικρό παιδί και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Μάλιστα, συγκίνησε με την ιστορία του, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

 

Στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε ότι ασχολείται με τη μουσική από μικρό παιδί και είναι αυτοδίδακτος στο πιάνο, ενώ παίζει και κιθάρα. Ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε πως όταν ήταν 21 ετών, διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια ασθένεια, η οποία προσβάλλει τον λαβύρινθο του αυτιού.

 

Πρόκειται για ένα αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο μελλοντικά μπορεί να προκαλέσει ολική απώλεια ακοής.

 

Αυτό τον εμπόδισε να προχωρήσει σε αρκετά πράγματα στη ζωή του αφού δεν μπορούσε να συγχρονιστεί παίζοντας κιθάρα κι έχοντας αρκετές εμβοές. Ωστόσο, αφού πήγε σε εξειδικευμένους γιατρούς για να το αντιμετωπίσει, αποφάσισε να μην παρατήσει την αγάπη του για το τραγούδι.

 

Έτσι, ο Νικόλας ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε “Το Κύμα”, δυστυχώς, όμως δεν γύρισε κανένας coach την καρέκλα του.

 

 

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι έχει χάσει το 80% της ακοής του από το δεξί αυτί.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ