«Λιμοκτονώ, δεν έχω να φάω λόγω αγοραφοβίας»: Η δραματική έκκληση της Σινέντ Ο' Κόνορ – Συγκλονίζει η Ιρλανδή τραγουδίστρια (Φωτό & Βίντεο)

"Ζω κρυφά με ένα τραύμα που με έκανε να παραλύσω σωματικά..."

Δραματική έκκληση στους θαυμαστές της κάνει η Σινέντ Ο' Κόνορ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

 

 

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια φαίνεται να παλεύει με τους «δαίμονές» της για ακόμα μια φορά.

 

 

Σε μια σειρά αναρτήσεων στο λογαριασμό της αποκαλύπτει ότι το τελευταίο διάστημα λιμοκτονεί καθώς δεν μπορεί να βγει έξω και να αγοράσει φαγητό εξαιτίας της αγοραφοβίας της. Η Σινέντ μάλιστα εκλιπαρεί τους θαυμαστές για φαγητό και τους ζητά να τη βοηθήσουν να επιβιώσει.

 

 

«Κάνω έκκληση. Ζω κρυφά με ένα τραύμα που με έκανε να παραλύσω σωματικά -το οποίο σχετίζεται με την έντονα χαμηλή αυτοεκτίμησή μου τα τελευταία χρόνια, τους τελευταίους μήνες, τις τελευταίες εβδομάδες- και δεν τρώω γιατί αυτό με έχει καταντήσει τόσο αγοραφοβική, σε βαθμό που δεν μπορώ να πάω στα καταστήματα. Και λιμοκτονώ», εξήγησε η ίδια.

 

 

«Μπορεί να μου πει κανείς αν στην Ιρλανδία υπάρχουν εταιρίες που προσφέρουν διανομή φαγητού σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ζητήματα ψυχικής υγείας, τα οποία τους εμποδίζουν να φροντίσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους;».

 

 

«Αυτήν την περίοδο ζω σε μια απομακρυσμένη περιοχή της χώρας, όπου τα ντελίβερι φαγητού δεν υπάρχουν σαν επιλογή. Γι’ αυτό και σας ρωτώ ξεκάθαρα αν κάποιος γνωρίζει μόνο για υπηρεσίες διανομής για όσους αντιμετωπίζουν ζητήματα ψυχικής υγείας».

 

 

Η τραγουδίστρια με τη συγκλονιστική φωνή που καθήλωνε με το αξέχαστο «Nothing Compares to You» έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ