Η επανεμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ: Με ροζ κουφετί σύνολο εγκαινίασε επιστημονικό κέντρο μαζί με τον πρίγκιπα William- Όλο χαμόγελα & χωρίς μάσκα (φωτό)

Μετά από 3 μήνες επανεμφανίστηκε η 94χρονη βασίλισσα... 

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό έκανε η βασίλισσα Ελισάβετ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Queen Elizabeth II UK ?? (@queenelizabethiiuk) on

Η 94χρονη βασίλισσα της Μ. Βρετανίας είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις εμφανίσεις της, καθώς και τις συναναστροφές με πολύ κόσμο από την περασμένη Άνοιξη, οπότε και ξεκίνησε η πανδημία του κορωνοϊού και το lockdown. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thr British Royal Family (@britishmonarchy) on

Η Ελισάβετ φόρεσε ένα ροζ κουφετί σύνολο, με ασορτί καπέλο και μαζί με τον πρίγκιπα William επισκέφθηκαν το Εργαστήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας Άμυνας στο επιστημονικό πάρκο Porton Down στο Wiltshire της Βρετανίας και εγκαινίασαν επίσημα το νέο Κέντρο Ενεργειακής Ανάλυσης.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη χωρίς να φορά μάσκα - όπως και ο William - η Ελισάβετ έκανε την επανεμφάνισή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

Να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που είδαμε την 94χρονη Βασίλισσα ήταν τον περασμένο Ιούλιο, όταν μετείχε σε τηλεδιάσκεψη σχετικά με την πανδημία, ενώ η τελευταία φωτογραφία από live εμφάνισή της ήταν στον γάμο της εγγονής της, πριγκίπισσας Beatrice, στις 19 Ιουλίου.

Η τελευταία της επίσημη υποχρέωση, στην οποία παρέστη, ήταν στις 17 Ιουλίου, όταν έχρισε τιμητικά ιππότης τον Captain Tom Moore, πρώην αξιωματικό του Βρετανικού στρατού και φιλάνθρωπος, o οποίος έγινε παγκόσμια δημοφιλής χάρις στην πρωτοβουλία του να συγκεντρώσει για αγαθοεργίες, ένα μεγάλο χρηματικό ποσό εν μέσω της  πανδημίας.

Η Βασίλισσα έχει περιορίσει σημαντικά τις εμφανίσεις της, λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να έχουν αναλάβει περισσότερες υποχρεώσεις ο πρίγκιπας William και η σύζυγός του, Kate Middleton. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ