Η πιο σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την παιδική της ηλικία - Με καρέ μαλλιά & μια κούκλα στο χέρι (Φωτό)

Ένα σπάνιο «κλικ»...

Οι φωτογραφίες από τη ζωή και την καριέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, είναι αμέτρητες. Όμως, ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε δημοσιευθεί φωτογραφία από την παιδική ηλικία της και μάλιστα, από την εποχή που πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Αλίκη φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο του περιοδικού "Ρομάντσο" στις 14 Ιανουαρίου του 1969, στο απόγειο της θεατρικής και κιν/φικής της καριέρας και σε μια περίοδο όπου βιώνει τα πιο υπέροχα συναισθήματα καθώς σε πέντε μήνες θα γίνει μητέρα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aliki Vougiouklaki Official (@alikivougiouklakiofficial) στις

Ακόμη κι αν έχουν περάσει 24 χρόνια από το θάνατό της, η Αλίκη Βουγιουκλάκη εξακολουθεί να κινεί το ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

Λατρεύτηκε όσο καμία άλλη Ελληνίδα ηθοποιός, ενώ πρωταγωνίστησε σε δεκάδες ταινίες και συνεργάστηκε με τους κορυφαίους κινηματογραφιστές και μουσικούς της εποχής.

Η Αλίκη ήταν το κορίτσι που δεν μεγάλωσε ποτέ. Ερωτεύτηκε και αγάπησε τους άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της έντονα, ενώ είχε τρελή αδυναμία στον γιο της Γιάννη Παπαμιχαήλ.

Με έναν φιόγκο στα κοντά καρέ, με αφέλειες μαλλιά της, ένα αχνό χαμόγελο και την ίδια σπίθα που είχε πάντα στα μάτια, το μικρό κοριτσάκι κρατά στην αγκαλιά του μια κούκλα και κοιτάζει το φακό.

Φορώντας ένα φόρεμα με πλεκτές λεπτομέρειες, η μικρή Αλίκη είναι κυριολεκτικά χάρμα οφθαλμών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ