Η Σμαράγδα Καρύδη παιδούλα – Ο κύκνος που μεγάλωσε και έγινε αστέρι…. (φωτό)

Δείτε την όμορφη ηθοποιό αρκετά χρόνια πριν... 

Η Σμαράγδα Καρύδη, είναι μια πανέμορφη γυναίκα και καταξιωμένη ηθοποιός. Η ίδια έχει τσαλακώσει πολλές φορές την εμφάνισή της για να ΄΄μπει στους ρόλους'' που κάθε φορά αναλαμβάνει! 

Η ηθοποιός η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία με τη Βίκυ Βολιώτη και τη Λήδα Ματσάγγου όταν ήταν φοιτήτριες στην δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η ίδια αποφάσισε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και να μας δείξει τα ανέμελα νεανικά της χρόνια. Παρόλα αυτά η φωτογραφία ανέβηκε για να ευχηθεί στην πολύ καλή της φίλη Βίκυ Βολιώτη, η οποία είχε τα γενέθλιά της... 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-Ήταν ωραία στις παραλίες σας σήμερα; -Ω ναι! #summertime ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) στις

Η Σμαράγδα Καρύδη σημείωσε μεταξύ άλλων στη λεζάντα της throwback φωτογραφίας: «Το Βικάκι μου σήμερα έχει γενέθλια και θα φανταστούμε όλοι όσοι την αγαπάμε ότι θα κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι με πολλά φιλιά κι αγκαλιές που της αρέσουν πολύ. Δεν πειράζει που δε θα γίνει στ' αλήθεια. Θα της το χρωστάμε για του χρόνου.

Η αγάπη όμως είναι τεράστια και φέτος και πάντα κι ας είναι με δυο μέτρα απόσταση. Εδώ είμαστε τότε πριν χιλιάδες χρόνια που νομίζαμε ότι τα ξέραμε όλα αλλά στη πραγματικότητα δεν είχαμε ιδέα για τίποτα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ