42χρονος στραγγάλισε τον 3χρονο γιο του & μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την γυναίκα του - Ζούσε επί δύο εβδομάδες με τα άψυχα κορμιά τους πριν αυτοκτονήσει & εκείνος (φωτό)

Μία ιστορία που δεν την χωρά ο νους... 

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτιλύχθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Δυτικό Λονδίνο.

Ο 42χρονος Kuha Raj Sithamparanathan φέρεται να στραγγάλισε τον μόλις 3 ετών γιο του, Kailash Kuha Raj και να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 36χρονη σύζυγό του, Poorna Kaameshwari Sivaraj, μέσα στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η 36χρονη γυναίκα εθεάθη για τελευταία χρονιά στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ ο γιος της, 3 ημέρες αργότερα.

Η Αστυνομία θεωρεί πως δράστης της δολοφονίας της γυναίκας και του παιδιού του είναι ο 42χρονος άνδρας, ο οποίος αυτοκτόνησε στις 6 Οκτωβρίου, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας στο Brentford του Δυτικού Λονδίνου, όπως αναφέρει το metro.co.uk

(Photo: Facebook)

Συγγενής της οικογένειας τηλεφώνησε στην Αστυνομία, προκαλώντας την ανησυχία σχετικά με την τύχη της 36χρονης και του γιου της, με αποτέλεσμα Αστυνομικοί να μεταβούν στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο μικρός Kailash πέθανε από στραγγαλισμό, ενώ και οι δύο γονείς του από τα τραύματα από μαχαίρι που έφεραν στο σώμα τους.

Οι γείτονες δήλωσαν πως το ζευγάρι, με καταγωγή από την Μαλαισία, ακουγόταν να καβγαδίζει πολύ συχνά.

«Τα πράγματα μεταξύ τους χειροτέρεψαν πολύ κατά τη διάρκεια του lockdown» αναφέρει η MailOnline, συμπληρώνοντας, ωστόσο, πως τις τελευταίες ημέρες όλα ήταν ήσυχα. 

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ο 42χρονος έμενε με τα άψυχα κορμιά της συζύγου και του γιου του για περίπου 2 εβδομάδες πριν αφαιρέσει και την δική του ζωή με μαχαίρι, την ώρα που οι αρχές μπήκαν στο σπίτι του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ