Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πάει πακέτο με το κοινό της! ‘’Γράμμα για σένα’’ και την δημοφιλέστατη εκπομπή ξανά στους δέκτες μας (φωτό)

Ένα γράμμα μας φέρνει κοντά σε αυτούς που αγαπάμε... 

Το «Γράμμα Για Σένα», η νέα εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που αύριο κάνει πρεμιέρα  στο OPEN.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα αγαπημένοι!❤ Ιολόγοι, λοιμωξιολόγοι, αστρολόγοι, συνωμοσιολόγοι, τον προοιωνιζονται ιδιαίτερα δύσκολο... Μπορούμε λέτε να κάνουμε κάτι για να τους διαψεύσουμε όλους?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (@vikyhatzivasiliou) στις

Η νέα εκπομπή φέρνει δυνατά συναισθήματα και συγκίνηση με ιστορίες ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά μέσα από το δικό τους ταξίδι ζωής.

Κάθε εδομάδα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα υποδέχεται στο στούντιο του «Γράμμα για σένα» ανθρώπους που μέσα από την προσωπική τους ιστορία αποδεικνύουν πως όλα μπορούν να συμβούν, βιώνοντας τις πιο αναπάντεχες εκπλήξεις.

Στο «Γράμμα Για Σένα» θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα και την ανθρώπινη πτυχή προσωπικοτήτων από διάφορους χώρους, που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές το «γράμμα της ζωής τους», φωτίζοντας σημαντικά σημεία της προσωπικής τους διαδρομής.

Μέσα από ένα μοίρασμα εμπειριών και συναισθημάτων, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και το «Γράμμα Για Σένα» δίνουν τη δυνατότητα σε κάθε τηλεθεατή να συμμετέχει με μια κατάθεση ψυχής».

Η παρουσιάστρια με μια ανάρτηση στο Instagram έδειξε πόσο ενθουσιάσμενη είναι για τη νέα της εκπομπή και έγραψε: Σας περιμένω στην πρεμιέρα του "ΓΡΆΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" στις 8μμ στο OPENTV , με ένα υπέροχο φρέσκο σκηνικό, για να το ...πιάσουμε από κει που τ'αφήσαμε.

Συνεχίζουμε με την ίδια πάντα ομάδα, να μοιράζουμε συναισθήματα! Τί σημασία έχει αν μπαίνουν σε Πακέτο ή σε Γράμμα? Σημασία έχει να υπάρχουν, να βιώνονται και εν προκειμένω, να μοιράζονται. Είμαι πολύ συγκινημένη και πολύ χαρούμενη που θα ...ξανασμίξουμε! Γιατί ό,τι και να γίνει, ΕΓΏ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΜΟΥ, ΠΆΜΕ ΠΑΚΈΤΟ. Και τις εκπομπές δεν τις κάνουν οι τίτλοι, αλλά οι άνθρωποι, η αλήθεια τους και η αποδοχή τους από τον κόσμο.  Σας ευχαριστώ!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ