O τραγουδιστής Tom Parker μόλις 32 ετών διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο- Η αγκαλιά με την κορούλα του & η δύναμη για την συνέχεια (φωτό- βίντεο)

«Θα είναι μια σκληρή μάχη, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη όλων θα νικήσουμε» ανέφερε ο Parker.

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Βρετανός τραγουδιστής, Tom Parker, μέλος του συγκροτήματος "The Wanted", o οποίος πρόσφατα διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Ο 32χρονος καλλιτέχνης, που έχει μία κόρη μόλις 15 μηνών, την μικρή Aurelia, ενώ η σύζυγός του Kelsey είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι τους, πάσχει από γλοιοβλάστωμα 4ου σταδίου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Πρόκειται για τον πιο θανατηφόρο καρκίνο του εγκεφάλου, ενώ σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών ο όγκος του Parker είναι μη χειρουργήσιμος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Ο ίδιος τόνισε ότι σκοπεύει να το παλέψει μέχρι τέλους, αλλά και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο σχετικά με την ασθένεια αυτή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Parker (@tomparkerofficial) on

Ο Tom Parker γνωστοποίησε το δυσάρεστο νέο, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, αποκαλύπτοντας πως υποβάλλεται ήδη σε θεραπεία.

«Αποφασίσαμε, μετά από πολλή σκέψη, ότι αντί να το κρύψουμε, θα δώσουμε μια συνέντευξη για να παρουσιάσουμε όλες τις λεπτομέρειες της κατάστασης και να ενημερώσουμε τους πάντες με τον δικό μας τρόπο. Είμαστε απολύτως συντετριμμένοι, αλλά θα το πολεμήσουμε μέχρι τέλους.

Δεν θέλουμε τη θλίψη σας, θέλουμε απλώς την αγάπη και τη θετική σας ενέργεια και μαζί θα ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για αυτήν την τρομερή ασθένεια και θα αναζητήσουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές θεραπείας. Θα είναι μια σκληρή μάχη, αλλά με την αγάπη και την υποστήριξη όλων θα νικήσουμε» έγραψε, μεταξύ άλλων, ποστάροντας μία φωτογραφία με την σύζυγό του και την κορούλα τους. 

Μετά τη διάγνωση και την συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στο περιοδικό ΟΚ, η σύζυγος του τραγουδιστή ανέβασε στα Instagram Stories της δύο βίντεο με την μικρή κορούλα τους να στέκεται στο πλευρό του μπαμπά της, ενώ εκείνος κάνει ασκήσεις αναπνοής. 

Η τρυφερή καθημερινότητα ενός μαχητή, μόλις 32 ετών, που είναι αποφασισμένος να το παλέψει, αλλά και να δώσει κουράγιο σε όσους βιώνουν τα ίδια με εκείνον... 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ