80 αστυνομικοί, 25 task force & 10 ΕΚΑΜίτες, ετοιμάζονται για 30 συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής ενόψει της απόφασης

Η αστυνομία είναι πανέτοιμη για τις άμεσες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής...

«Η αστυνομία είναι πανέτοιμη για τις άμεσες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής», λένε πηγές της ΕΛ.ΑΣ.

«Μόλις ενημερωθούμε αρμοδίως για τα στελέχη της Χρυσής Αυγής που θα πρέπει να οδηγηθούν στη φυλακή, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. θα προχωρήσουν στην άμεση σύλληψή τους. Η αστυνομία είναι πανέτοιμη και γνωρίζει πού είναι ο καθένας», τόνισαν, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές.

Σημειώνεται ότι αστυνομικοί παρακολουθούν διακριτικά, εδώ και πολλές ημέρες, στελέχη της Χρυσής Αυγής και γνωρίζουν πολύ καλά όλες τις κινήσεις τους.

Περίπου 25 task force (ομάδες)… συλλήψεων έχουν σχηματιστεί προκειμένου να προβούν στις επικείμενες συλλήψεις πρώην βουλευτών, πολιτικών στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγή, που αναμένεται να διαβούν το κατώφλι διαφόρων φυλακών της χώρας. Τουλάχιστον 80 αστυνομικοί θα συμμετάσχουν σε αυτές μεταξύ των οποίων και 10 ΕΚΑΜίτες!

Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν προετοιμαστεί για τουλάχιστον 30 συλλήψεις, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, οι 13 θα είναι πρώην βουλευτές και πολιτικά στελέχη του ναζιστικού μορφώματος και 14 ακόμη μέλη του, που έχουν κριθεί ένοχα για συμμετοχή στην δολοφονία Παύλου Φύσσα (11 άτομα), και για τις επιθέσεις σε βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων και των αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ (τρία άτομα), μεταξύ των οποίων και οι "πυρηνάρχες" της Νίκαιας και του Περάματος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ