Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε ανάδρομη πορεία ο Ερμής- Προβλήματα στην επικοινωνία & τις μετακινήσεις

Όσα μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα... 

Επίσημα από σήμερα ο Ερμής γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία, δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας.

Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια.

Η Σελήνη παρόλα αυτά είναι στην Παρθένο και οι όψεις που δημιουργεί είναι ως επί το πλείστον θετικές προς τον Δία, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Έτσι ακόμη και στο περίεργο και συγχυσμένο πλαίσιο της ημέρας υπάρχει μια θετική διέξοδος ή ένα αποτέλεσμα.

ΚΡΙΟΣ

Σίγουρα έχετε ακούσει την έκφραση «ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες» κι αν υπάρχει μια αλήθεια γι’ αυτή τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό, είναι ότι θα σας ταλαιπωρήσει μόνο αν δεν προσέξετε τις λεπτομέρειες.

Μάλιστα, ακριβώς επειδή βρίσκεται και σε ένα μυστικό και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, κάποιες φορές θα πρέπει να υποπτεύεστε τι δεν πάει καλά ή να είστε καχύποπτοι με ό,τι παρουσιάζεται σαν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Θέματα οικονομικών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα μέχρι τις 27/10 κι εκεί δεν φτάνει μόνο να κάνετε σωστή διαχείριση, θα πρέπει να προσέχετε τα ψιλά γράμματα σε χρεώσεις, τους αφύσικα φουσκωμένους λογαριασμούς και ό,τι άλλο χτυπά περίεργα στο μάτι ή το αυτί σας. Κατά τα άλλη η μέρα έχει μια συμπαθητική Σελήνη στην Παρθένο που βοηθά να είστε αποτελεσματικοί και παραγωγικοί.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής γυρίζει επίσημα σήμερα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και σας επιτρέπει να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Μέχρι τις 27/10 που θα παραμείνει στον Σκορπιό ενδεχομένως να ανακαλύψετε ανισορροπίες, αδυναμίες ή προβλήματα σε μια σημαντική σας σχέση.

Πριν όμως αποφασίσετε μια σύγκρουση ή μια ρήξη προσπαθήστε να κερδίσετε χρόνο, να κάνετε κάποιο διάλογο ή έστω να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο με σας τους ίδιους σε σχέση με τις ανάγκες σας και τις προτεραιότητες σας.

Θα δώσετε λοιπόν τον απαραίτητο χρόνο και από τον άλλο μήνα θα αποφανθείτε αν θέλετε ή δεν θέλετε να υπάρχετε στη σχέση αυτή. Φυσικά θα πρέπει να προσέξετε με τους πειρασμούς, ειδικά από πρώην αυτή την περίοδο. Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα είναι εξαιρετικά βοηθητική για να σημειώσετε πρόοδο στις δραστηριότητες σας και να έχετε αποτέλεσμα στη δουλειά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ