Χίλαρι Κλίντον: Ούτε μια βαρετή στιγμή – 45 χρόνια μετά είσαι ο καλύτερος φίλος μου (Φωτό)

"Χαρούμενη επέτειο,. Σ' αγαπώ"

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που η σχέση τους έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου κι όμως μέχρι σήμερα, 45 χρόνια μετά από τη μέρα που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον παραμένουν μαζί, ενωμένοι όσο ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillary Clinton (@hillaryclinton) στις

Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον γιόρτασαν τα 45 χρόνια γάμου τους, δημοσιεύοντας τρυφερά μηνύματα στα social media. «Η 11η κτωβρίου ήταν μια όμορφη μέρα πριν από 45 χρόνια», έγραψε ο 74χρονος πρώην Αμερικανός πρόεδρος, στη λεζάντα μιας κοινής τους φωτογραφίας. «Ακόμη είναι. Η νύφη ήταν επίσης όμορφη. Και ακόμη είναι. Χαρούμενη επέτειο, Χίλαρι. Σ' αγαπώ».

Στη δική της ανάρτηση, η Χίλαρι Κλίντον δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, το 1975. «Σαράντα πέντε χρόνια», έγραψε η πρώην υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ. «Ούτε μια βαρετή στιγμή και είσαι ακόμη ο καλύτερος φίλος μου. Σε αγαπώ, Μπιλ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forty-five years. Never a dull moment, and you're still my best friend. Love you, Bill.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hillary Clinton (@hillaryclinton) στις

«Είναι τόσο ρομαντικός ευαίσθητος που μερικές φορές γυρίζω σπίτι και βρίσκω όντως λουλούδια για μένα επειδή ξέρει πως είχα μια άσχημη μέρα», είχε αναφέρει τον περασμένο Μάρτιο, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Άντι Κόεν η Χίλαρι Κλίντον. «Με σκέφτεται πάρα πολύ».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ