Το κουταβάκι της Τζένιφερ Άνιστον έγινε αξιολάτρευτο με ένα και μόνο βίντεο – Σκέτη γλύκα!

Δείτε το πανέμορφο σκυλάκι...

Είναι πασίγνωστη στο Instagram με εκατομμύρι ακολούθους. Η Τζένιφερ Άνιστον έχει πιστούς φίλους που την ακολουθούν και ανυπομονούν για ένα της post. 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Last night. My little women. Supported me all night. (Had enough room for them and then some under that gown ?) Thank you @Dior for this stunning piece of art ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

 

Aυτή την φορά η ίδια επέλεξε να μας δείξει το κουταβάκι της. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Girl’s best friend... bring Clyde to work day.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις

 

Η 51χρονη σταρ μοιράστηκε στο Instagram την Κυριακή ένα βίντεο μέσα από το οποίο μας συστήνει το νέο της κατοικίδιο, που ονόμασε «Λόρδο Τσέστερφιλντ».

 

 

«Γεια σας, θα ήθελα να σας παρουσιάσω το νεότερο μέλος της οικογένειάς μας. Αυτός είναι ο (πολύ κουρασμένος) Λόρδος Τσέστερφιλντ. Έκλεψε την καρδιά μου από την πρώτη στιγμή. Τεράστιο ευχαριστώ στο @wagmorpets για την απίστευτη δουλειά που κάνουν. Είμαι ευγνώμων για τη φροντίδα που παρέχεται στα ζωάκια που σώζετε και που τους βρίσκετε τα παντοτινά τους σπίτια», έγραψε στη λεζάντα η Τζένιφερ Ανιστον, ενώ στο βίντεο ακούγεται να λέει: «Τσέστερφιλντ, κοιμήθηκε με το κόκκαλο στο στόμα; Νομίζω ναι...».

 

 

Όπως είναι φυσικό το βίντεο απέσπασε χιλιάδες likes και όλοι ξετρελάθηκαν με τον μικρό, τετράποδο φίλο της. Να σημειώσουμε πως η ίδια  έχει άλλο ένα σκυλάκι που το ονόμασε Clyde και την ακολουθεί παντού, ακόμα και στα τηλεοπτικά πλατό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ