Μέγκαν Μαρκλ: «Το 2019 ήμουν το πρόσωπο που τρόλαραν περισσότερο σε όλο τον κόσμο» - Η δούκισσα του Σάσσεξ on camera για την ψυχική υγεία (Φωτό)

«Στα όρια αυτού που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος» 

Η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι υπήρξε το «πιο τρολαρισμένο πρόσωπο σε όλο τον κόσμο το 2019» μιλώντας μαζί με το σύζυγό της Πρίγκηπα Χάρι σε ένα podcast που έγινε με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι υποδέχθηκαν τους παρουσιαστές του podcast Teenage Therapy στο σπίτι τους, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Η δούκισσα του Σάσσεξ είπε ότι η πανδημία ώθησε πολύ κόσμο στο ίντερνετ πράγμα που κάνει τους ανθρώπους ευάλωτους και ευνοεί την αποσύνδεση από τους άλλους.

«Για οχτώ μήνες δεν εμφανιζόμουν καν, ήμουν σε άδεια μητρότητας με το μωρό. Αλλά αυτά που κατασκεύασαν και έβγαλαν ήταν στα όρια αυτού που μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος. Ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορεί καν να φανταστεί κάποιος πώς είναι», δήλωσε και παραδέχθηκε ότι όλο αυτό την επηρέασε.

«Δεν με νοιάζει αν είσαι 15 ή 25 ετών, αν οι άνθρωποι λένε ψέμματα για εσένα, αυτό που κάνει στην ψυχική και συναισθηματική υγεία σου είναι τόσο επιβλαβές», ανέφερε. «Όλοι ξέρουμε πώς είναι να πληγώνουν τα αισθήματά σου, να νιώθεις απομονωμένος».

Μέγκαν Μαρκλ αναφέρθηκε και στην απάντηση «Όχι ΟΚ»- που έγινε τίτλος- όταν δημοσιογράφος τη ρώτησε πώς τα πήγαινε μετά τη γέννηση του γιου της. «Ήμουν κουρασμένη. Ήμουν έτοιμη να κάνω μπάνιο τον Άρτσι, ήμουν εξαντλημένη. Ανάμεσα σε κάθε επίσημη εμφάνιση έτρεχα πίσω για να θηλάσω τον γιο μας», εξήγησε, σύμφωνα με το news.sky.com.

Από την πλευρά του, ο πρίγκιπας Χάρι τόνισε πόσο σημαντικό είναι να μιλούν όλοι για την ψυχική υγεία. Αναφερόμενος στα σχόλια μίσους στα social media, σημείωσε ότι είναι πολύ εύκολο «να σε ρουφήξει και να σε κατακλύσει η αρνητικότητα», αλλά σημείωσε ότι ο ίδιος έχει επιλέξει «να μην τα διαβάζω, να μην τα βλέπω, να βγάλω τον εαυτό μου από αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ