Ζέτα Δούκα & Μιχάλης Χατζαντωνάς: 7 χρόνια μαζί – Ένα ερωτευμένο, δεμένο ζευγάρι (Φωτό)

Τα τρυφερά λόγια και η φωτογραφία ανήμερα της επετείου τους...

Μια σημαντική ημέρα ήταν η χθεσινή για τη Ζέτα Δούκα και το Μιχάλη Χατζαντωνά, αφού είχαν επέτειο γνωριμίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunset lovers #myman #love #family #holidays #greece #crete #sunset #sunset_pics #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη μικρή Θάλεια ζει τον έρωτά του με την γνωστή ηθοποιό να στέλνει το δικό της τρυφερό μήνυμα με μια ανάρτηση στο Instagram.

Συγκεκριμένα, με αφορμή την επέτειό τους, η Ζέτα Δούκα ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, όπου ποζάρει αγκαλιά με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά και έγραψε: «7 χρόνια μαζί! Να ζήσουμε αγάπη μου!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Χθες πήγαμε οικογενειακώς να κάνουμε την εξέταση για τον COVID-19 , για προληπτικούς λόγους μετά τις καλοκαιρινές μας διακοπές στην Κρήτη. Παρόλο που τηρούσαμε τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, θεωρήσαμε σημαντικό με την επιστροφή μας στην πόλη( 72 ωρες μετά για πιο σίγουρα αποτελέσματα) πριν ξεκινήσουμε τις δουλειές μας( ηθοποιός, γυμναστής και...μαθήτρια προνηπίου) και κυρίως προκειμένου να επισκεφτούμε τους παππούδες και γιαγιάδες μας, να είμαστε σίγουροι ότι δεν νοσούμε ή φέρουμε τον κορωνοιό, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, πράγμα το οποίο ευτυχώς επιβεβαιώθηκε! Πολλοί θα το βρείτε...τραβηγμένο, ιδιως για την Θαλεια, και θα μου πείτε «ποιος μας λέει ότι δεν θα κολλήσουμε εδώ που ήρθαμε;» Εννοείται, όπως εννοείται ότι ο καθένας μας ειναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις που παίρνει σε όλα τα θέματα... Εμεις θα συνεχίσουμε να προσέχουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία και πότε επιτέλους θα μας αδειάσει τη γωνιά αυτός ο εφιάλτης! Για την εξέταση επιλέξαμε τον όμιλο του Ιατρικού κέντρου, που πραγματοποιείται με ρινοφαρυγγική CE-IVD πιστοποιημένη τεχνική, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO-15189 για διαγνωστικές δοκιμασίες, τα αποτελέσματα βγαίνουν σε 24-36ωρες και κοστίζει 70€( έχω ακούσει τέρατα σχετικά με το κόστος σε άλλα διαγνωστικά κέντρα, προσοχή! ) κι ευχαριστούμε πολύ το Ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του για την ευγένεια και επαγγελματισμό του. Ιδιαιτέρως δε την αγαπημένη - φίλη μου πλέον- Ρίτσα Μπιρζαμάνη για την διακριτικότητα και αποτελεσματικότητά της! Καλό φθινόπωρο εύχομαι σε όλους και γρήγορα ελεύθεροι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

Η ηθοποιός και ο personal trainer γνωρίστηκαν τον Οκτώβριο του 2013, έτσι γιόρτασαν επτά χρόνια κοινής πορείας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 χρόνια μαζί! Να ζήσουμε αγάπη μου!! ❤️ #7years #happyanniversary #mylove #myman #couple #meandyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka) στις

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ