Η Gigi Hadid χείμαρρος αγάπης για την αδελφή της, Bella που έχει τα γενέθλια της – «Έχεις μια όμορφη κάρδια» (Φωτό)

«Θεέ μου νιώθω πολύ τυχερή» 

Τα 24α γενέθλιά της γιόρτασε χθες το top model Bella Hadid και επέλεξε να περάσει αυτή την ιδιαίτερη μέρα με τις αγαπημένες της φίλες.

 

 

Έτσι λοιπόν, η Bella Hadid ζήτησε από τις κολλητές της να την ακολουθήσουν σε μια πτήση με ιδιωτικό αεροπλάνο, το οποίο ήταν γεμάτο μπαλόνια και birthday props.

 

 

Οι τρεις τους ταξίδεψαν προς άγνωστο προορισμό, όμως το διασκέδασαν πολύ, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια η Bella στο Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@kyliejenner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella ? (@bellahadid) στις

 

«Θεέ μου νιώθω πολύ τυχερή. Συνήθως ακυρώνει οποιαδήποτε μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια μου οπότε αυτή τη χρονιά απλά ήθελα να πάρω τις όμορφες φίλες μου και να ζήσουμε μια περιπέτεια για την οποία δεν θα μπορούσε να γίνει επιστροφή χρημάτων», έγραψε στη λεζάντα του post.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

oh gosh I feel just really lucky. I usually cancel any kind of big birthday celebration so this year I just wanted to take my beautiful friends on an adventure that was absolutely non refundable

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella ? (@bellahadid) στις

 

Στη συνέχεια, η Bella Hadid αποκάλυψε μέσα από ένα δεύτερο post πως βρίσκεται σε ένα ειδυλλιακό μέρος, όπου απολαμβάνουν λίγο ακόμα το καλοκαίρι, κάνοντας ηλιοθεραπεία και πίνοντας κοκτέιλς.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A few Bday elixirs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella ? (@bellahadid) στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday @bellahadid !! Beautiful soul inside and out . Wishing you all the blessings on this born day .. joy love and happiness ♥️?♥️?♥️?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Campbell (@naomi) στις

 

Η Gigi Hadid μέσω του προσωπικού της λογαριασμού του Instagram θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη της αδελφή με μια συγκινητική δημοσίευση.

 

 

Όπως ήταν αναμενόμενο το post γέμισε με γλυκές ευχές…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ