Good news: Η εταιρεία που όλοι θα ήθελαν να δουλεύουν – Έδωσε μπόνους ένα αυτοκίνητο σε κάθε υπάλληλο (φωτό & βίντεο)

Oι υπάλληλοι ξυπνούν χαρούμενοι και πάνε στην δουλειά τους... 

Μια κινεζική εταιρεία παραγωγής χάλυβα έγινε παγκόσμια είδηση αφού έκανε κάτι πραγματικά απίστευτο. 

Πρόσφερε σε 4.116 από τους υπαλλήλους της ολοκαίνουργια αυτοκίνητα ως μπόνους για την υπέρβαση των στόχων κέρδους για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Την 1η Οκτωβρίου, η Jiangxi West Dajiu Iron & Steel Corporation διοργάνωσε μια επική εκδήλωση για να γιορτάσει την επιτυχία της και να ανταμείψει τους εργαζομένους για τη συμβολή στην ετήσια ανάπτυξή της.

Αναφέρθηκε ότι η εταιρεία είχε αυξανόμενα κέρδη τα τελευταία πέντε χρόνια και η διοίκηση ήθελε να κάνει κάτι ιδιαίτερο για να ευχαριστήσει το προσωπικό, οπότε αποφάσισαν να δώσουν σε καθέναν από τους υπαλλήλους ένα αυτοκίνητο.

Συνολικά 4.116 νέα οχήματα - 2.933 Jiangling Ford Territory και 1.183 FAW-Volkswagen Magotan - δόθηκαν πριν από την αργία της Εθνικής Ημέρας αναφέρει το Oddity Cnetral. 

Σύμφωνα με το κινεζικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Sohu, η αξία των 4.116 ολοκαίνουργων αυτοκινήτων είναι περίπου 500 εκατομμύρια γιουάν (74 εκατομμύρια δολάρια), αλλά η εταιρεία Jianxi ανακοίνωσε επίσης ότι θα πληρώσει για τις πινακίδες κυκλοφορίας για αυτά τα οχήματα, πενταετή ασφάλιση, καθώς και τους απαιτούμενους φόρους. Και ποιος δεν θα ήθελε να δουλεύει σε αυτή την ετιαρεία;  

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ