H Σοφία Λόρεν στα 86 της επιστρέφει στον κινηματογράφο - Σκηνοθέτης ο γιος της Edoardo Ponti (φωτό)

Μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια ξανά στην μεγάλη οθόνη! 

Η Σοφία Λόρεν επέστρεψε στιον κινηματογράφο μετά από μια δεκαετία για να παίξει στην ταινία του Netflix ''The Life Ahead'' σε σκηνοθεσία του γιου της, Edoardo Ponti.

«Με ξέρει τόσο καλά. Ξέρει κάθε ίντσα του προσώπου μου, της καρδιάς μου, της ψυχής μου », είπε η 86χρονος θρύλος της οθόνης.

 

 

Στο Life Ahead θα υποδηθεί μια ηλικιωμένη επιζών του Ολοκαυτώματος που φιλίζει ένα παιδί μετανάστη από τη Σενεγάλη στις ακτές της Ιταλίας.

 

 

Ο Έντουαρντο ήταν εξίσου γλυκός για τη μητέρα του λέγοντας: «Η ενέργεια και το πάθος με το οποίο προσεγγίζει κάθε σκηνή είναι θαυμάσιο να το παρακολουθείς»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Cine La actriz Sofia Loren estrenará el 13 de noviembre en #Netflix la película #LaVitaDavanti dirigida por su hijo #EdoardoPonti.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GILBERTO BRENIS (@gilbertobrenis) στις

 

Πρόσεθεσε: «Θέλει να τα βάλει όλα στην σειρά για να κάνει μια ταινία που είναι τόσο βαθιά''. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sophia Loren and Ibrahima Gueye in ‘The Life Ahead’ directed by Edoardo Ponti, 2020. #sophialoren #ibrahimagueye #edoardoponti #lavitadavantiasé #thelifeahead #bari

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Average Italian Kid (@averageitaliankid) στις

 

Η ταινία θα προβληθεί στο Netflix τον Νοέμβριο και τον ίδιο μήνα η Σοφία θα ήθελε να ταξιδέψει στην Αμερική από το σπίτι της στην Ελβετία για να δει τους γιους και τα εγγόνια της αναφέρει η Daily Mail

Η Σοφία απέσπασε διεθνή αναγνώριση για την ταινία Two Women του 1960, η οποία αφορούσε επίσης τις καταστροφές του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στη Ιταλία... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ