Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!Γέμισε λουλούδια το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι - Το συγκινητικό σημείωμα (φωτό)

Ιστορική η σημερινή δίκη... 

Καταδικαστική είναι η απόφαση του δικαστηριού για την Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με την ετυμηγορία που ανακοίνωσε πριν από λίγα λέπτα η Πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη. 

Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Για τον Γ. Ρουπακιά αναγνώστηκε ότι κρίνεται ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία. Σχετικά με την υπόθεση του Παύλου Φύσσα, όλοι κρίνονται ένοχοι εκτός από τους Σαντοριναίο, Τσακανίκα λόγω αμφιβολιών.

Αναλυτικά:

Άγγος: ένοχος. Αγιοβλασίτης ένοχος, Δήμου ένοχος, Καζαντζόγλου ένοχος, Καλαρίτης ένοχος, Μιχάλαρος ένοχος Πατέλης ένοχος, Σαντοριναίος αθώος λόγω αμφιβολιών, Τσακανίκας αθώος λόγω αμφιβολιών, Τσορβάς Ν. & Αθ. ένοχοι, Καλαρίτης ένοχος

Για την υπόθεση των Αιγυπτίων αλιεργατών, οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Εν συνεχεία υπήρξε αλλαγή κατηγορίας για το ΠΑΜΕ, με τους κατηγορούμενους να κρίνονται ένοχοι για απόπειρα σωματικής βλάβης και όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίνονται οι εξής επτά:

Μιχαλολιάκος, Λαγός, Κασιδιάρης, Παππάς, Ματαθαιόπουλος, Παναγιώταρος, Μίχος. Ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και οι υπόλοιποι 11 κατηγορούμενοι βουλευτές.

Γέμισε λουλούδια το μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι 

Μετά την απόφαση φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί πολίτες άφησαν λίγα λουλούδια στο μνημείο για τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Εκτός από λουλούδια στο μνημείο άφησαν και ένα πολύ  συγκινητικό σημείωμα που έγραφε:  

«Είμαι παθόν. Δικαιοσύνη δεν υπάρχει, δεν θα δικαιωθείς ποτέ, δικαιοσύνη δεν υπάρχει καλό παράδεισο. Η καρδιά μου πονάει και για σένα». 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ