The Crown: H πρώτη φωτό της Emma Corrin με το ακριβές αντίγραφο του νυφικού της Diana - Μας πήγε 39 χρόνια πίσω (Φωτό)

Το νυφικό-υπερπαραγωγή για άλλη μια φορά στις οθόνες μας

Η Emma Corrin, όπως είναι ήδη γνωστό, υποδύεται την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Diana, στην 4η σεζόν της σειράς, "The Crown". Και μεταξύ άλλων, θα δούμε τον περιβόητο πριγκιπικό γάμο σύντομα στις οθόνες μας.

 

 

O επίσημος λογαριασμός της βραβευμένης σειράς του Netflix, δημοσίευσε κάποια στιγμιότυπα από τη νέα season.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, η διαδικτυακή πλατφόρμα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Emma Corrin φορώντας το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

 

 

H βραβευμένη με Emmy σχεδιάστρια κοστουμιών, Amy Roberts, ήθελε να "συλλάβει το ίδιο πνεύμα" με το αρχικό νυφικό αντί να κάνει ένα ακριβές αντίγραφο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @thewindsorsfamily στις

 

Στην εκδοχή της Roberts, το φόρεμα διαθέτει παρόμοια ογκώδη σιλουέτα και puff sleeves. Η Corrin φοράει επίσης ένα παρόμοιο πέπλο με αυτό της πριγκίπισσας, ενώ φαίνεται πώς έχει αντιγράψει και το χτένισμά της.

 

 

«Μια πρώτη ματιά στο νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η βραβευμένη με Emmy σχεδιάστρια κουστουμιών Amy Roberts ήθελε να αιχμαλωτίσει το ίδιο πνεύμα και στιλ του αυθεντικού σχεδίου του David & Elizabeth Emanuel, χωρίς να δημιουργήσει μια ρεπλίκα για την Corrin», αναφέρει στη λεζάντα.

 

 

Το νυφικό της πριγκίπισσας Diana δημιουργήθηκε από τους David and Elizabeth Emmanuel, το 1981 και θεωρείται το πιο διάσημο royal νυφικό στην ιστορία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ