Το facebook γέμισε φωτογραφίες του υπαλλήλου της ΔΕΗ που βασάνισε τον σκύλο του – Μίλησε on camera ο κτηνίατρος που το έσωσε, τι είπε ο υπουργός Κ. Χατζηδάκης (Φωτό & Βίντεο)

Για φρίκη κάνει λόγο ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος

Η βάναυση κακοποίηση του σκύλου που 55χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ τον κρέμασε ζωντανό και του έκοψε τους όρχεις προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και κύμα οργής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με δημόσια παρέμβασή του ενημέρωσε ότι ζήτησε από τη διοίκηση της ΔΕΗ να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει και επεσήμανε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία.

 

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηδάκης έγραψε: «Με φρίκη πληροφορήθηκα τον άγριο βασανισμό σκύλου που φέρεται να έχει κάνει υπάλληλος της ΔΕΗ στα Χανιά. Ζήτησα από τη διοίκηση της Επιχείρησης να αντιμετωπίσει αμέσως το θέμα με όλη την αυστηρότητα που αρμόζει. Τέτοιες συμπεριφορές δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές σε μία σύγχρονη κοινωνία».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, της ΕΡΤ ο 55χρονος είναι πατέρας τριών παιδιών ενώ η γυναίκα του κυοφορεί δίδυμα. Στα social media κυκλοφορούν φωτογραφίες του άντρα που φέρεται να κακοποίησε τον σκύλο ενώ πολλοί χρήστες αυτών αναφέρουν ότι είναι εργαζόμενος της ΔΕΗ.

 

Τι λέει ο κτηνίατρος που έσωσε το άτυχο κατοικίδιο

Το τραγικό αυτό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή ο σκύλος ήταν πολύ… ζωντανός και ήθελε να παίξει με το αφεντικό του, κάτι που εμπόδιζε τον άντρα από το να κάνει τις δουλειές του.

 

Τις κραυγές του άτυχου ζωντανού άκουσε ένας περαστικός, ο οποίος, αφού μπήκε στην αυλή του σπιτιού και λογομάχησε με τον 55χρονο ιδιοκτήτη, πατέρα τριών παιδιών, τον ανάγκασε να κατεβάσει τον σκύλο από το δέντρο, απειλώντας τον ότι θα καλέσει την αστυνομία, και να τον πάει στον κτηνίατρο.

Οι αντιδράσεις στην πόλη των Χανίων είναι μαζικές για τον 55χρονο, έξω από το σπίτι του οποίου συγκεντρώθηκαν εξοργισμένοι πολίτες, ενώ ο ίδιος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. «Ήταν σοκαριστικό»

 

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Κώστας Τερεζάκης, ο κτηνίατρος που έσωσε τη ζωή του άτυχου κατοικιδίου, δήλωσε ότι ήρθε αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα.

Αυτός είναι ο γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος που εγχειρησε το άτυχο πλάσμα που κακοποιήθηκε βάναυσα από το κτήνος στο...

Δημοσιεύτηκε από Victoras Tsikos στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

«Είχε γεμίσει αίματα όλο το ιατρείο». Αναφερόμενος στη διαδικασία που ακολούθησε προκειμένου να σώσει τον σκύλο, ο κ. Τερεζάκης σημείωσε ότι περίπου μία ώρα ασχολήθηκε με τα τραύματα του άτυχου τετράποδου, ενώ στη συνέχεια ο σκύλος άρχισε να αναρρώνει.

«Τώρα είναι σε καλή κατάσταση, είναι πολύ καλά». Ο κτηνίατρος υπογράμμισε ότι η επέμβαση του περαστικού που ανάγκασε τον 55χρονο να διακόψει τη βάναυση πράξη του, ήταν σωτήρια, καθώς αν είχε καθυστερήσει λίγα λεπτά, ο σκύλος θα είχε καταλήξει.

«Αν αργούσε πέντε λεπτά, το σκυλάκι δε θα ζούσε». Ο κ. Τερεζάκης εξέφρασε την ελπίδα ότι η δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα για αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ