Το υπερχλιδάτο "παλάτι" του Drake - "Βασιλικά" κρεβάτια, μπανιέρα από μαύρο μάρμαρο & γήπεδο μπάσκετ διαστάσεων NBA (Φωτό & Βίντεο)

O ράπερ άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού του στο Τορόντο του Καναδά

Ο Καναδός ράπερ υποδέχτηκε το περιοδικό αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στο «The Embassy», στο καινούριο, εντυπωσιακό σπίτι που έχτισε στην πόλη του, το Τορόντο, και πρόσφερε μια ξενάγηση στο εκθαμβωτικό interior και στη φιλοσοφία στην οποία βάσισε τις επιλογές του.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuscan leather and tobacco leaf...FR ? @champagnepapi @archdigest • #theembassy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ferris Rafauli (@ferrisrafauli) στις

 

 

 

"Βασιλικά" κρεβάτια, διώροφες ντουλάπες, μπανιέρα 4.000 λιβρών από μαύρο μάρμαρο, γήπεδο μπάσκετ διαστάσεων NBA, στούντιο ηχογράφησης και μια ατμοσφαιρική εσωτερική πισίνα, είναι λίγα από τα δωμάτια που "κλέβουν" την παράσταση από το "Παλάτι" του Drake στο Toronto. 

 

 

Επιλεκτικές φωτογραφίες από τα 50.000 τετραγωνικά που είναι το σπίτι του ράπερ εντυπωσιάζουν κάθε αναγνώστη και θεατή με τον τραγουδιστή να αναφέρει σε συνέντευξη του στο περιοδικό "Architectural Digest" ότι η έμπνευση και ο σχεδιασμός των πολλών εκατομμυρίων είναι ένας μικρός φόρος τιμής στην αρχιτεκτονική Beaux Arts.

 

 

Βέβαια, ο Drake, μιλώντας στο περιοδικό μαζί με τον Καναδό interior designer Ferris Rafauli, που είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση των ονείρων του ράπερ, εξηγεί τόσο το concept όσο και τις συγκεκριμένες στυλιστικές επιλογές που ακολουθήθηκαν για τη δημιουργία του σπιτιού του. «Επειδή το έχτιζα στην πόλη που γεννήθηκα, ήθελα η κατασκευή του να μείνει σταθερή για 100 χρόνια. Ήθελα να έχει μια μνημειώδη κλίμακα και αίσθηση. Θα είναι ένα από τα πράγματα που θα αφήσω πίσω, γι’ αυτό έπρεπε να είναι διαχρονικό και δυνατό», είπε στο περιοδικό.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chef ?‍? not included...FR ? @champagnepapi @archdigest • #theembassy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ferris Rafauli (@ferrisrafauli) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Timeless site lines in full view...FR ? @champagnepapi @archdigest • #theembassy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ferris Rafauli (@ferrisrafauli) στις

 

«Είναι σαρωτική υψηλή πολυτέλεια. Αυτό το μήνυμα περνάει με το μέγεθος των δωματίων και τα υλικά και τις λεπτομέρειες στα πατώματα και τα ταβάνια. Ήθελα να σιγουρευτώ ότι ο κόσμος μπορεί να δει τη δουλειά που έχω ρίξει αυτά τα χρόνια, από κάθε πιθανό σημείο», συμπληρώνει ο Drake.

 

 

Η ιστορία του αρχοντικού χρονολογείται το 2015, όταν ο μουσικός αγόρασε ένα οικόπεδο στο Park Lane Circle του Τορόντο έναντι 6,7 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη συνέχεια κατεδάφισε το υπάρχον οίκημα για να χτίσει το τεράστιο, ψηλοτάβανο σπίτι του. Ο ράπερ, ο οποίος το 2019 είχε περιουσία καθαρής αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Forbes, είπε ότι το σπίτι δείχνει την επιθυμία του να «παραμείνει για πάντα στον τόπο που γεννήθηκε».

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ