Έλληνας τραγουδιστής διαγνώστηκε με κορωνοϊό – Η ανακοίνωσή του στο fb

Τα πρώτα του λόγια... 

Θετικός μετά από τεστ για τον νέο κορωνοϊό βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Άκης Δείξιμος, αδελφός του επίσης τραγουδιστή Κώστα Δόξα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλό μήνα σε όλους. #october #akisdiximos #singer #composer photo by @tomasmpaxb

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Diximos (@diximos) στις

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο τραγουδιστής μίλησε για το πως κατάλαβε ότι προσβλήθηκε από τον ιό. 

«Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως επόμενο πρωινό μου έγινε το τεστ για COVID-19.

 

-Την Δευτέρα ήρθαν τα πρώτα δέκατα και ενοχλητικός πονοκέφαλος. Έτσι φρόντισα να μείνω σπιτάκι μου όπου το αμέσως...

Δημοσιεύτηκε από Akis Diximos B στις Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2020

Έτσι μου γνωστοποιήθηκε ότι είμαι θετικός στον ιό. Ενημέρωσα αμέσως συγγενείς και φίλους καθώς και τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου για την κατάσταση της υγείας μου» έγραψε ο Άκης Δείξιμος που είναι Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στον συγκεκριμένο δήμο.

Λίγο μετά από την ανακοίνωση αυτή ο τραγουδιστής μίλησε, πρώτη φορά, για την περιπέτεια υγείας του στην εκπομπή  της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Τη Δευτέρα που πέρασε είχα τα πρώτα δέκατα. Κάποια στιγμή έφτασα 38,2 κι έτσι αποφάσισα την Τρίτη να κάνω ένα τεστ COVID-19 και την ίδια μέρα το βράδυ ανακοινώθηκε ότι είμαι θετικός.

Πραγματικά δεν μου πάει το μυαλό τι μπορεί να έχω κάνει. Ελάττωσα όσο μπορούσα τις κοινωνικές μου δράσεις και έτσι απλά προέκυψε.

Ενημέρωσα όλους τους συγγενείς και φίλους. Προς το παρόν δεν έχω αντιληφθεί αν κάποιος από το κοντινό μου περιβάλλον έχει κολλήσει. Οι συγγενείς μου είναι μια χαρά», σημειώνει ο Άκης Δείξιμος.

«Θεωρώ ότι το περνάω ήπια. Έχω μια σχετική κόπωση, λίγα δέκατα τα οποία έχουν υποχωρήσει αρκετά κι έχω και αοσμία, δεν μυρίζω», καταλήγει ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ