Ο Ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης δηλώνει: «Αστρολόγος μου είπε ότι θα γίνω πατέρας του 2022» (Φωτό & Βίντεο)

Αντιμετωπίζω με χιούμορ οτιδήποτε έρχεται..."

Έχει χιούμορ τελικά ο λατρεμένος ηθοποιός… Χαλαρός, χαμογελαστός και με διάθεση να μιλήσει για όλα εμφανίστηκε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Γεωργούλης.

 

 

Ο ηθοποιός δεν πτοήθηκε καθόλου από το γεγονός ότι πήγε στο πλατό κουτσαίνοντας, εξαιτίας του τροχαίου ατυχήματος που είχε πριν λίγους μήνες με τη μηχανή του.

 

 

Αρχικά μίλησε για τα επαγγελματικά του βήματα μιας και παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι Joker, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα προσωπικά του.

 

 

Ο ηθοποιός είπε πως θέλει πολύ να αποκτήσει τη δική του οικογένεια, αλλά το σημαντικότερο για εκείνον είναι να αποκτήσει παιδί. Μάλιστα έκανε γνωστό πως μία φίλη του, η οποία είναι αστρολόγος, του είπε πως «βάζει σφραγίδα» ότι το 2022 θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#pamevolta #2cv #vintagecar #1968 #lycabetus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις

 

«Αντιμετωπίζω με χιούμορ οτιδήποτε έρχεται αλλά πάντα υπάρχει μία σκέψη για το αν υπάρχει αλήθεια πίσω από αυτά που λέγονται».

 

 

«Βάζουμε ταμπέλες για να καταλαβαίνουμε τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι», πρόσθεσε.

 

 

 

«Το σύνηθες είναι να μην ακούω κάτι για μένα γιατί κρατάω μία απόσταση. Όταν είναι πικρόχολα σχόλια νιώθω μία πικρία, γιατί ο κόσμος δεν είναι αυτός που έχω στο μυαλό μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ευρωβουλευτής  Αλέξης Γεωργούλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ