Όταν ο παππούς κάνει live ο εγγονός αρχίζει τις γκριμάτσες & το βίντεο «παίρνει» παγκόσμια διάσταση (Φωτό & Βίντεο)

Το αξιαγάπητο πιτσιρίκι ξετρέλανε το διαδίκτυο…

Viral έγινε ο γιατρός Έργουιν Ρεντλένερ, την ώρα που μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στο MSNBC, για την πανδημία του νέου κορωνοϊού.

 

Η συνέντευξη του επιστήμονα που μεταδιδόταν live, διακόπηκε από τον μικρό εγγονό του.

 

Ο Δρ Έργουιν Ρεντλένερ παιδίατρος και σύμβουλος του Δήμαρχου της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Deadline: White House with Nicolle Wallace» την Πέμπτη.

 

Ο γιατρός μιλούσε για την πρόσφατη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 στην πόλη, όπου τα ποσοστά μόλυνσης αυξήθηκαν στο 3% αυτή την εβδομάδα για πρώτη φορά από τον Ιούνιο.

 

Την ώρα της ανάλυσης, λοιπόν, ο εγγονός του Δρ Ρεντλένερ, πετάχτηκε ξαφνικά από πίσω του, προκαλώντας έκπληξη όχι μόνο στον παππού του, αλλά και σε όσους παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα τη συζήτηση.

Ο Ρεντλένερ γελώντας αμήχανα, προσπάθησε να απομακρύνει διακριτικά το αγόρι και να συνεχίσει τη συνέντευξή του, μιλώντας πάνω από τον μικρό που έλεγε διάφορα και τραγουδούσε από πίσω του.

Παρά τις προσπάθειές του για το αντίθετο, ο εγγονός του κατάφερε να κλέψει την παράσταση αφού ανέβηκε και στην καρέκλα του και έβγαλε τη γλώσσα του έξω στην κάμερα, προκαλώντας ακόμα περισσότερο γέλιο.

«Αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που έχω δει», είπε η Ουάλας γελώντας, με το μικρό αγόρι να απομακρύνεται τελικά από το δωμάτιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ