Μπράβο Sofia Vergara! Η Κολομβιανή ηθοποιός είναι η καλύτερα αμειβόμενη για το 2020 - Άφησε 2η την Angelina Jolie (Φωτό)

Δείτε τις ηθοποιούς του τοπ 10...

 

Η πανέμορφη Sofia Vergara, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Modern Family», αναδείχτηκε η πιο καλοπληρωμένη ηθοποιός παγκοσμίως για το 2020, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη του περιοδικού Forbes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara) στις

Η Sofia Vergara επικράτησε των ανταγωνιστριών της από το χώρο του κινηματογράφου καθώς λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού μειώθηκαν κατακόρυφα τα έσοδα του Χόλιγουντ.

Με έσοδα 43 εκατομμυρίων δολαρίων τους 12 τελευταίους μήνες, η Sofia Vergara, που βρισκόταν ήδη στη δεύτερη θέση έναν χρόνο πριν, προηγείται της Angelina Jolie (35 εκατομμύρια) και της Ισραηλινής Gal Gadot (31 εκατομμύρια).

Η Sofia Vergara κερδίζει 500.000 δολάρια το επεισόδιο στη “Μοντέρνα Οικογένεια” και συμμετέχει, επίσης, στο σόου “Αμερική έχεις Ταλέντο”, από το οποίο κερδίζει “τουλάχιστον 10 εκατομμύρια δολάρια τη σεζόν”, σημειώνει το Forbes.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού “πάγωσε” τις περισσότερες μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ από την περασμένη Άνοιξη, κάτι που είχε αντίκτυπο στα εισοδήματα των μεγάλων αστέρων του κινηματογράφου, αφού εκτός των αμοιβών τους παίρνουν και μπόνους από τα εισιτήρια που κόβονται στα σινεμά.

Το κλείσιμο των κινηματογράφων εξαιτίας της νόσου Covid19 και η απουσία νέων ταινιών συνέβαλαν προκειμένου πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης να βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης, όπως η Sofia Vergara, παρατηρεί το Forbes.

Ανάμεσα σε αυτές, βρίσκει κανείς και την Ellen Pompeo (“Grey’s Anatomy”; 8η θέση με 19 εκατομμύρια) και την Elisabeth Moss (“The Handmaid’s Tale”, 9η θέση με 16 εκατομμύρια).

Η Αφροαμερικανίδα ηθοποιός Viola Davis εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Top 10 (10η θέση, 15,5 εκατομμύρια) με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην αστυνομική σειρά “How To Get Away With Murder” και την ταινία ”Ma Rainey’s Black Bottom” που θα προβληθεί σύντομα από το Netflix.

Εκτός των Angelina Jolie και Emily Blunt (6η θέση με 22,5 εκατομμύρια), όλες οι ηθοποιοί της κατάταξης έχουν κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος των εισοδημάτων τους από την τηλεόραση ή το video on demand, συμπεριλαμβανομένης της διακεκριμένης Meryl Streep (5η θέση, 24 εκατομμύρια).

Συνολικά, οι δέκα πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιοί στον κόσμο για το 2020 συγκεντρώνουν εισοδήματα 254 εκατομμύρια δολάρια (από τον Ιούνιο του 2019 έως τον Ιούνιο του 2020), ένα ποσό μειωμένο κατά 20% σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

1. Sofia Vergara (43 εκατομμύρια δολάρια)

2. Angelina Jolie (35,5 εκατομμύρια)

3. Gal Gadot (31,5 εκατομμύρια)

4. Melissa McCarthy (25 εκατομμύρια)

5. Meryl Streep (24 εκατομμύρια)

6. Emily Blunt (22,5 εκατομμύρια)

7. Nicole Kidman (22 εκατομμύρια)

8. Ellen Pompeo (19 εκατομμύρια)

9. Elisabeth Moss (16 εκατομμύρια)

10. Viola Davis (15,5 εκατομμύρια)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ