Σε στρατιωτικό νοσοκομείο ο Ντόναλντ Τραμπ - Αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα, του χορήγησαν πειραματικό φάρμακο για τον κορωνοϊό (Φωτό & Βίντεο)

Με πυρετό στο νοσοκομείο ο Τραμπ...

Πυρετό και σημάδια έντονης κόπωσης εμφανίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δήλωσε ο γιατρός του Προέδρου των ΗΠΑ, Σον Κόνλεϊ.

 

 

Παρόλ' αυτά, ο Τραμπ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed, προληπτικά, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα, αλλά και να διασφαλιστεί ο απόλυτος έλεγχος των εξερχομένων πληροφοριών.

 

 

Όπως μετέδωσαν οι New York Times, στον Τραμπ χορηγήθηκε ήδη ένα πειραματικό φάρμακο για τα ήπια συμπτώματα, στα οποία έχει πλέον προστεθεί και η ρινική συμφόρηση. Από το Οβάλ Γραφείο μεταφέρουν ότι ο πρόεδρος νιώθει κούραση αλλά διατηρεί καλή διάθεση.

 

 

Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο 18 δευτερολέπτων στο οποίο ανακοίνωσε όρθιος στους followers του ότι «τα πηγαίνει πολύ καλά», αλλά θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

 

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες για την καταπληκτική υποστήριξη. Πηγαίνω στο νοσοκομείο Walter Reed. Νομίζω ότι τα πηγαίνω πολύ καλά αλλά θα διασφαλίσουμε ότι όλα θα δουλέψουν σωστά. Η πρώτη κυρία είναι πολύ καλά. Οπότε... σας ευχαριστώ πολύ, το εκτιμώ, δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#donaldtrump# #coronavirus# #repost@abcnews# #02/10/2020#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandro Sarti (@zioneblacksheep) στις

 

Μετα το βίντεο που ανάρτησε κατά την είσοδό του στο νοσοκομείο, ο Ντοναλντ Τραμπ κάνει νέο tweet γράφοντας «Πάω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!!»

 

 

Σημειώνεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι 74 ετών. Λόγω της ηλικίας του, αλλά και του γεγονότος ότι είναι υπέρβαρος, ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ