Πρωτοφανούς αγριότητας φόνος στην Τουρκία: Σουβλατζής στραγγάλισε την 32χρονη κόρη του & την έκοψε κομματάκια - Είχε γυρίσει στο σπίτι μεθυσμένη

Tα στοιχεία της υπόθεσης είναι σοκαριστικά. 

Ένας Τούρκος, εργαζόμενος σε κεμπαμπτζίδικο σκότωσε την κόρη του και την έκοψε σε κομματάκια αφού πρώτα την στραγγάλισε. 

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 24 ετών.

Ο Χασάν Ουσλού έκρυψε τα κομμάτια από το σώμα της κόρης του Ντέντεμ Ουσλού, η οποία ήταν χορέυτρια οριεντάλ μέσα σε καταψύκτη. 

Να σημειώσουμε πως ο λόγος που κσότωσε την 32χρονη κοπέλα ήταν επειδή γύρισε μεθυσμένη στο σπίτι. Η δολοφονία πραγματοποιήθηκε στην περιφέρεια Kesan στη βορειοδυτική τουρκική επαρχία Edirne.

Ο Ουσλού είπε στο δικαστήριο ότι φταίει η κόρη του, αφού αντιμίλησε στην μητέρα της και τσακώθηκε με τον πατέρα της, όταν αυτοί της είπαν να συμπεριφέρεται με σεβασμό. 

Όταν αυτή τσακώθηκε μαζί τους ο άνδρας τα έχασε με αποτέλεσμα να την στραγγαλίσει μέχρι θανάτου. Ο μάγειρας συνελήφθη όταν το χέρι της άτυχης γυναίκας βρέθηκε τυλιγμένο σε εφημερίδα σε τοπικές δασικές εκτάσεις από έναν άνδρα που συλλέγει κουκουνάρια κοντά σε ένα τοπικό τζαμί στις 9 Ιανουαρίου αναφέρει η Daily Mail.

Η αστυνομία δοκίμασε τα δακτυλικά αποτυπώματα του βραχίονα και διαπίστωσε ότι ανήκε στην Ντίντεμ. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ