Βρέφος μόλις 2 ημερών βρέθηκε νεκρό έξω από εκκλησία - Το είχαν κατατρυπήσει 100 φορές με κατσαβίδι

Σοκάρει η στυγερή δολοφονία του άτυχου μωρού... 

Συγκλονίζει η ιστορία ενός βρέφους μόλις 2 ημερών από την Ινδία, που βρέθηκε νεκρό έξω από ναό της χώρας.

Το νεογέννητο κοριτσάκι ήταν χτυπημένο περίπου 100 φορές με κατσαβίδι, ενώ οι δράστες του φρικιαστικού εγκλήματος είχαν αφήσει το άψυχο σώμα του μωρού σε ναό της πόλης Bhopal. 

Αρχικά, η Αστυνομία θεώρησε πως το άτυχο βρέφος είχε τραυματιστεί θανάσιμα από κάποιο άγριο ζώο, όμως, μετά την αυτοψία διαπιστώθηκε πως οι πληγές στο κορμάκι του είχαν γίνει με κατσαβίδι, όπως αναφέρει η Daily Mail

Οι αστυνομικές αρχές της περιοχής Ayodhya Nagar αναζητούν τον δράστη του εγκλήματος, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάμερες ασφαλείες φέρονται να κατέγραψαν την εικόνα του ατόμου που προέβει σε αυτή την απίστευτη πράξη.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας θεωρούν πως το μωρό γεννήθηκε στο σπίτι, πριν χάσει τη ζωή του με τόσο βίαιο τρόπο και αφεθεί νεκρό στην εκκλησία.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την τρίτη δολοφονίας νεογέννητου βρέφους, μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, στη συγκεκριμένη πόλη της Ινδίας. Στις άλλες δύο περιπτώσεις δράστες των δολοφονιών ήταν οι μητέρες των μωρών. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ