Ο εφιάλτης του Τραμπ: Η Νάνσι Πελόζι θα μπορούσε να αναλάβει καθήκοντα αν αρρωστήσει και ο Πενς! Πως γίνεται αυτό;

Σε ποια περίπτωση θα αναλάβει η Πελόζι; 

Ο Donald Trump και η σύζυγός του, Melania, βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

 

Πριν από μερικά λεπτά, ο Trump έγραψε στα social media, «Απόψε εγώ και η Πρώτη Κυρία βρεθήκαμε θετικοί στην Covid-19. Θα ξεκινήσουμε αμέσως την καραντίνα και την διαδικασία της ανάρρωσής μας. Θα το περάσουμε αυτό μαζί». 

 

 

Το ζεύγος Τrump εξέταστηκε για Covid-19, καθώς η συνεργάτιδα του Προέδρου, Hope Hicks, βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό.

Ακόμη παρόλα αυτά δεν έχει γίνει σαφές αν ο Μάικλ Πένς έχει τεθεί σε καραντίνα ή αν έχει κάνει τεστ για κορωνοϊό, αφού ο ίδιος εμφανίστηκε μαζί με τον Τραμπ στο ροδόκηπο του Λευκού Οίκου τη Δευτέρα.

Αν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Μάικ Πένς αρρωστήσουν με Covid-19 και δεν μπορούν να ασκήσουν τα καθήκοντά τους ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος των ΗΠΑ,  Αυτό σημαίνει πως κάποιος άλλος θα αναλάβει αυτά τα καθήκοντα.. Ποιο είναι όμως το επικρατέστερο όνομα; 

 

 

Αν και ο Πενς δεν είναι σε θέση να υπηρετήσει, ο επόμενος στη σειρά για την εξουσία της προεδρίας είναι η πρόεδρος της βουλής των αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι.

 

 

Ο γραμματέας του Λευκού Οίκου δήλωσε τον περασμένο Μάιο ότι η κυβέρνηση δεν προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο η Πελόζι να χρειαστεί να αναλάβει την εξουσία αναφέρει η express.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ