Ρόδος: Γυναικολόγος κατηγορείται για ασέλγεια από 9 γυναίκες - Σοκάρουν οι περιγραφές τους (βίντεο)

Οι αποκαλύψεις και οι μηνύσεις από γυναίκες της Ρόδου, ξεκίνησαν μετά τη μηνυτήρια αναφορά 55χρονης γυναίκας στη δικαιοσύνη σε βάρος του γυναικολόγου.

Τελειωμό δεν έχουν οι καταγγελίες και οι μηνύσεις σε βάρος του γυναικολόγου ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με 9 μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του από αντίστοιχο αριθμό γυναικών οι οποίες ζητούν την ποινική δίωξή του από τις αρμόδιες αρχές.

 

 

 

Η υπόθεση που έχει πάρει πανελλήνιες διαστάσεις, αναμένεται τώρα να απασχολήσει τη δικαιοσύνη, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, έχει στα χέρια της από χθες 9 συνολικά μηνυτήριες αναφορές κατά του γιατρού, από διαφορετικές γυναίκες που υποστηρίζουν ότι ο γιατρός ασέλγησε σε βάρος τους την ώρα της εξέτασης.

Η 9η μήνυση κατατέθηκε το απόγευμα της Τρίτης από 36χρονη γυναίκα που διαμένει στη Ρόδο. Η ίδια υποστήριξε ότι επισκέφθηκε τον γιατρό το φθινόπωρο του 2019 για μια τυπική εξέταση και τότε ήρθε αντιμέτωπη με πρωτοφανή συμπεριφορά, όπως αναφέρει το rodiaki.gr.

 

 

 

Υποστήριξε ότι επιχειρήθηκε να ασελγήσει σε βάρος της και τότε η ίδια αντέδρασε και σηκώθηκε να φύγει. Ο γιατρός (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 36χρονης) επιχείρησε να την ηρεμήσει και την ώρα που έφευγε την σταμάτησε και προσπάθησε να τη φιλήσει στο λαιμό!

Σημειώνεται ότι οι αποκαλύψεις και οι  μηνύσεις από γυναίκες της Ρόδου, ξεκίνησαν μετά τη μηνυτήρια αναφορά 55χρονης γυναίκας στη δικαιοσύνη σε βάρος του γυναικολόγου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ