Νέος γάμος στο Μπάκιγχαμ: Η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Kent πάντρεψε την κούκλα εγγονή της με τον Σουηδό παίκτη του χόκεϊ Timothy Vesterberg (φωτό)

Νέος γάμος στη Βασιλική Οικογένεια της Μ. Βρετανίας... 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν, σε μια λιτή τελετή, η εγγονή της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας του Κεντ, Flora Ogilvy και ο Σουηδός αγαπημένος της, Timothy Vesterberg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Timothy and I were married privately at Chapel Royal, St James’s Palace on Saturday 26th September. We are truly overjoyed and look forward to celebrating next year. Photograph by @hugoburnand. Dress by @emiliawickstead

A post shared by Flora Vesterberg née Ogilvy (@floravesterberg) on

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού όλα έγιναν πολύ απλά, με το νεόνυμφο ζεύγος να λάμπει από ευτυχία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Timothy Vesterberg (@timothyvesterberg) on

Ο γάμος τελέστηκε στο Βασιλικό Παρεκκλήσι του Παλατιού του St. James, το περασμένο Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ενώ η πανέμορφη νύφη επέλεξε ένα κομψό νυφικό της Emilia Wickstead - ενώ τίμησε την πριγκίπισσα γιαγιά της, φορώντας στον γάμο της τα σκουλαρίκια της, με μαργαριτάρια και διαμάντια. 

Η καλλονή 25χρονη Flora ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία από τον γάμο της, τονίζοντας πόσο ευτυχισμένοι είναι εκείνη και ο σύζυγός της, ενώ συμπλήρωσε πως ανυπομονούν να γιορτάσουν μαζί με τους φίλους και την οικογένειά τους του χρόνου.

Ο σύζυγος της Flora είναι παίκτης του χόκεϊ επί πάγου, με καταγωγή από τη Σουηδία, ενώ το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flora Vesterberg née Ogilvy (@floravesterberg) on

Η γιαγιά της νύφης, πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Κεντ είναι αγαπημένη εξαδέλφη της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία παντρεύτηκε το 1963 τον Angus Ogilvy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Le Piu Affascinanti Di Milano (@lepiuaffascinantidimilano) on

Ο Ogilvy απέρριψε την πρόταση της βασίλισσας, μετά τον γάμο τους, να γίνει Κόμης, οπότε τα παιδιά που απέκτησαν εκείνος και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα, ο James - πατέρας της Flora - και η Marina δεν έλαβαν βασιλικούς τίτλους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ