Βασίλης Χαλακατεβάκης: ''Πέρασα καρκίνο στο παχύ έντερο με μετάσταση στον πνεύμονα, όταν το έμαθα έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου''

O καρκίνος έκανε μετάσταση στον πνεύμονα... 

Ο  ηθοποιός Μιχάλης Χαλακεβάκης, βρέθηκε χθες καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2Night Show και μίλησε για την μάχη που  έδωσε με τον καρκίνο. 

Ο ηθοποιός  μεταξύ άλλων αποκάλυψε λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας του.

«Έχω περάσει τις περιπέτειές μου, όπως και όλος ο κόσμος. Αλλά σημασία έχει να είσαι δυνατός, γερός, να ψάχνεσαι για να μην δημιουργηθεί πάλι πρόβλημα και να προχωράς. Μια φορά το χρόνο θα κάνω όλες τις εξετάσεις γιατί με αυτά τα πράγματα δεν παίζουνε. Είμαι πολύ συνεπής σε αυτό το κομμάτι και από τότε που νόσησα μέχρι τώρα είναι τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

 

 

 

«Έχω περάσει καρκίνο στο παχύ έντερο και μετάσταση στον πνεύμονα. Ευτυχώς ήταν χειρουργήσιμο, οπότε αντιμετωπίστηκε και σταμάτησε εκεί. Είναι 11 χρόνια τώρα… Την ώρα που το μαθαίνεις χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά από εκεί και πέρα δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα;”. Μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε.

 

 

 

Εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δίνει κουράγιο στους ανθρώπους στο κομμάτι αυτό. Επειδή έχω πολλούς φίλους που έχουν το περάσει αυτό μετά από μένα και που τώρα είναι στην περιπέτεια και είμαι δίπλα τους και θα είμαι πάντα δίπλα τους, έχω πει ένα πράγμα, αισιοδοξία και παλεύουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ