Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες": Ο Δούκας εξαφανίζεται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο... 

Συνταρακτικές θα είναι και απόψε οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες"

Η δίκη της Ελένης συνεχίζει προς την τελική ευθεία. Η Μυρσίνη αναγκάζεται να καταθέσει, ύστερα από εκβιασμό του Κυπραίου, με σκοπό να δώσει περισσότερα ελαφρυντικά στην Ελένη.

Θα υποκύψει τελικά στον εκβιασμό του ή θα υπερτερήσει το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της; Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο Τόλλιας παρουσιάζεται στον εισαγγελέα, ο οποίος που έχει αναλάβει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης, και καταθέτει εναντίον του Δούκα ενώ το ίδιο βράδυ ο Μιλτιάδης αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του.

Το ίδιο συμβαίνει και με τη Μυρσίνη που καταστρώνει ένα ύπουλο σχέδιο κατά της Ελένης...

Παράλληλα, ο Δούκας πληροφορείται πως η σύλληψή του είναι προ των πυλών και αναστατώνεται. Για πρώτη φορά νιώθει αδύναμος να αντιμετωπίσει όλες αυτές τις ανατροπές.

Έτσι, παίρνει μία σκληρή απόφαση. Να εξαφανιστεί από όλους και όλα. Ο Δούκας, λοιπόν, το σκάει από το Διαφάνι και βρίσκει ένα ήσυχο μέρος όπου απομονώνεται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Κανείς δεν γνωρίζει πού είναι, ενώ εκείνος βρίσκει τον χρόνο να σκεφτεί όσα έχει διαπράξει αλλά και την επιστροφή του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ