Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αποφύγετε τις εντάσεις - Παραμείνετε προσεκτικοί

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου... 

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Κριού, παρατείνοντας την επιρροή της Πανσελήνου που πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα της ημέρας. Φυσικά θα πρέπει να είμαστε το ίδιο προσεκτικοί και σήμερα σε όλα τα επίπεδα και να δείχνουμε κατανόηση τόσο στον εαυτό μας όσο και στους άλλους.

Το σύνθημα της ημέρας σαφώς είναι κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο! Αποφύγετε τις εντάσεις ή αποστασιοποιηθείτε όσο μπορείτε διατηρώντας τα όρια και την ψυχραιμία σας. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι ακόμη μια μέρα που είστε στα «κόκκινα», αλλά ευτυχώς η τελευταία αυτής της εβδομάδας!

Από αύριο η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και διαφοροποιεί τα θέματα των σχέσεων και των οικονομικών.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας, δημιουργώντας μεγαλύτερο άγχος τόσο σε θέματα που αφορούν στην καριέρα, αλλά και στις σχέσεις. Φαίνεται ότι μπορεί να υπάρχει ακόμη κάποια ουρά δυσχέρειας από την Πανσέληνο. Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση, επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως επιθυμείτε ή μπορεί να ξεκίνησε κάτι σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία και στην πορεία τα πράγματα έχουν μία πιο αρνητική φόρτιση ή έχουν παγώσει.

Φυσικά με το να βιάζεστε να πάρει μπροστά το πράγμα, δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας. Προτιμήστε να έχετε στάση αναμονής και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Από αύριο η Αφροδίτη στην Παρθένο θα βοηθήσει να επιμεληθείτε της υγείας, αλλά και των επαγγελματικών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα πιο χαλαρή, αλλά ακόμη και αν δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, να βρείτε κάποιες ώρες να απομονωθείτε λίγο για να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Εσείς οι Ταύροι, χρειάζεστε πάντα λίγο χρόνο και χώρο για εσάς και τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα. Από αύριο η Αφροδίτη στην Παρθένο θα διαφοροποιήσει θετικότερα την καθημερινότητα σας και οι σχέσεις θα μπουν σε προτεραιότητα. Απλά, δεν θα νιώθετε ότι μόνο δουλεύετε ή έχετε υποχρεώσεις, αλλά και ευκαιρίες για λίγη διασκέδαση και χαρά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ