Story o the day: 29χρονη πήγε να βάλει fillers στο πρόσωπο της & κατέληξε με παραμόρφωση (φωτό)

Oι γιατροί δεν γνωρίζουν αν επανέλθει ποτέ το πρόσωπό της... 

Μια 29χρονη γυναίκα στην Κίνα υπέστη παράλυση στην αριστερή πλευρά του προσώπου της μετά από μια αισθητική παρέμβαση που πήγε να κάνει. Η κα Zhao θέλησε να βάλει στο πρόσωπο της fillers για τις ρυτίδες. 

Οι γιατροί φοβούνται ότι το πρόβλημα που της δημιουργήθηκε μπορεί να είναι μόνιμο. Στις 12 Σεπτεμβρίου, η κα Zhao, από την πόλη Hangzhou της Κίνας  πήγε σε μια τοπική κλινική δερματολογίας για να αφαιρέσει κάποιες ορατές ρυτίδες στο πρόσωπό της. Μόνο που αυτή τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα μετά τις ενέσεις, η 29χρονη γυναίκα ξύπνησε με παράλυση στην αριστερή πελυρά του προσώπου της. Το στόμα της ήταν στραβό, είχε μόνιμο συνοφρύωμα στο αριστερό της φρύδι και δεν μπορούσε να κλείσει εντελώς το στόμα και το αριστερό της μάτι. Ακόμα δεν μπορεί να μασήσει σωστά την τροφή ή να πίνει υγρά και πρέπει να χρησιμοποιήσει καλαμάκι.

GMW.cn

«Κάθε μέρα βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη με ένα πρόσωπο χωρίς έκφραση και θέλω απλώς να πεθάνω», δήλωσε  απελπισμένα κα Zhao στην κινεζική ιστοσελίδα GMW.cn.

Κατά την επίσκεψή του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο για εξέταση, διαγνώστηκε με παράλυση νεύρων του προσώπου, κοινώς γνωστή ως παράλυση του προσώπου. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να πουν στη γυναίκα πόσο καιρό θα χρειαστεί για να επιστρέψει στο πρόσωπό της στο φυσιολογικό ή αν θα συμβεί ποτέ αυτό αναφέρει το odditycentral.

Η διαδικασία ανάρρωσης μπορεί να διαρκέσει μήνες, ακόμη και χρόνια, και υπάρχει επίσης η πιθανότητα το πρόσωπο της γυναίκας να μην ανακάμψει ποτέ. Η κα Zhao είπε στους Κινέζους δημοσιογράφους ότι ήταν συχνή πελάτισσα της κλιινικής και ότι είχε βάλει filers αρκετές φορές.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, η διαδικασία έγινε από δύο γιατρούς, ένας εκ των οποίων της είχε ξανα κάνει θεραπεία και ένας άλλος τον οποίο δεν είχε ξαναδεί. Είναι πεπεισμένη ότι ο τελευταίος είναι υπεύθυνος για την παράλυση. .

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ