Οι πρώτες πολιτικές δηλώσεις της Kim Kardashian εναντίον Ερντογάν: Η καταγγελία της τηλεπερσόνας για τα δραματικά γεγονότα κατά των Αρμενίων στο Ναγκόρνο - Καραμπάχ

Η Αρμένισσα τηλεπερσόνα Kim Kardashian αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ, εκφράζοντας τη στήριξή της στους συμπατριώτες της. 

Τα δραματικά γεγονότα στο Ναγκόρνο- Καραμπάχ σχολίασε, μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter, η Kim Kardashian, παίρνοντας θέση σε θέματα που αφορούν την πολιτική και στρεφόμενη εναντίον της Τουρκίας και των κινήσεων του Ταγίπ Ερντογάν

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Για τέταρτη συνεχή ημέρα συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν και της αποσχιθείσας περιοχής του Ναγκόρνο- Καραμπάχ, που στηρίζεται από την Αρμενία, με την κατάσταση στην περιοχή, όπου ζουν κυρίως Αρμένιοι, να είναι πολύ δύσκολη. 

Η Αρμένισσα τηλεπερσόνα Kim Kardashian αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν, εκφράζοντας τη στήριξή της στους συμπατριώτες της. 

«Παρακαλώ, μοιραστείτε την είδηση ότι οι Αρμένιοι στο Αρτσάκ είναι θύματα επίθεσης... Προσευχόμαστε για τους γενναίους άνδρες και γυναίκες που ρισκάρουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν το Αρτσάκ και την Αρμενία. Οι ειδήσεις είναι παραπλανητικές· αυτές δεν είναι “συγκρούσεις”» τονίζει σε ένα από τα tweet της. 

«Χρειαζόμαστε διεθνείς παρατηρητές για να ερευνήσουν και να ζητήσουν διεθνή πολιτικά και διπλωματικά μέτρα ώστε να αποφευχθεί η κλιμάκωση και η τραγωδία» αναφέρει, επίσης, η Αρμένισσα Kim. 

«Καλώ το Μπακού να σταματήσει την επιθετικότητα, τις ΗΠΑ να διακόψουν τη στρατιωτική βοήθεια στο Αζερμπαϊτζάν, που χρησιμοποιείται κατά των Αρμενίων και προειδοποιώ την Τουρκία να σταματήσει την αποστολή όπλων και μαχητών στο Μπακού» έγραψε η ίδια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Να σημειωθεί πως πριν από μερικά χρόνια η Kim, μαζί με την αδελφή της, Kourtney και τα παιδιά τους είχαν ταξιδέψει στην Αρμενία και είχαν βαπτιστεί σε καθεδρικό ναό της χώρας, δείχνοντας, έτσι, πόσα σημαίνει για εκείνες ο τόπος καταγωγής τους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ