Η θεαματική μεταμόρφωση του εκπληκτικού κωμικού μας Θανάση Τσαλταμπάση σε «μικρό πρίγκιπα» - Ο νέος ρόλος για μικρούς & μεγάλους (Φωτό)

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μεταμορφώνεται σε «Μικρό Πρίγκιπα»

Η πιο αγαπημένη ιστορία του κόσμου, «Ο μικρός πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ - Εξυπερύ, το κλασσικό λογοτεχνικό έργο που απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, παρουσιάζεται από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή, στο θέατρο Μικρό Χορν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη. Στον ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

 

Είναι μια ιστορία για τη φιλία, την αγάπη, τις θυσίες, την αλήθεια, αξίες που έχουν σημαντικές πλέον θέσεις στη ζωή μας, γιατί σήμερα ξαναγυρίζουμε στους ισχυρούς δεσμούς που θα μας κρατήσουν κοντά.

 

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, που χρόνια ονειρεύεται τον ρόλο, μοιράζεται με τα παιδιά την πιο όμορφη και ευαίσθητη ιστορία που έχει γραφτεί ως σήμερα.

 

 

Τα τραγούδια της παράστασης είναι βασισμένα σε υπέροχες μελωδίες συνθετών του τέλους του 19ου αιώνα και των αρχών του 20ου, όπως ο Offenbach, ο Holst ο Saint-Saëns και ο Brahms.

 

Ο ίδιος μοιράστηκε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και είναι πραγματικά αγνώριστος.

 

 

Με βαμμένα ξανθά μαλλιά, μακιγιάζ στο πρόσωπο με ροζ μάγουλα, κατάλευκη επιδερμίδα αλλά και το χαρακτηριστικό πράσινο κοστούμι του ήρωα με το κόκκινο τριαντάφυλλο, η μεταμόρφωσή του είναι άκρως επιτυχημένη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ