«Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική»: Προσβολές, βρισιές & βαριές κουβέντες στο πρώτο debate Trump- Biden (φωτό - βίντεο)

Όλα τα βίντεο από το debate που "έγραψε ιστορία"... 

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν στο πρώτο τους debate οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία των ΗΠΑ, Donald Trump και Joe Biden.

 

 

Εν όψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, οι δύο άνδρες διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε μια τηλεμαχία, που τα είχε όλα - και κυρίως είχε υψηλούς τόνους!

 

 

«Είσαι ο χειρότερος πρόεδρος που είχε ποτέ η Αμερική» είπε στον Trump ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, ο οποίος, μάλιστα, κάποια στιγμή είπε και στον νυν πρόεδρο να «σκάσει», ενώ τον χαρακτήρισε «κλόουν». 

 

 

Ο Trump διέκοπτε συνέχεια, τόσο τον συνυποψήφιό του, όσο και τον συντονιστή της συζήτησης, Chris Wallace, ενώ εξέφρασε και πάλι - για πολλοστή φορά - τις αμφιβολίες του σχετικά με το αδιάβλητο των αμερικανικών εκλογών. 

Όπως σχολιάστηκε χαρακτηριστικά από το CNN, το debate ήταν "χαοτικό" και "αμήχανο", με τον Trump, κατά κύριο λόγο, να υποστηρίζει ανακρίβειες.

 

 

Τελικά, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, φαίνεται πως τις εντυπώσεις κέρδισε ο Joe Biden σε αυτό το «άγριο» debate, το χειρότερο που έχει γίνει ποτέ ανάμεσα σε δύο υποψηφίους προέδρους.

 

 

Σχετικά με το ποιος θεωρούν πως είπε περισσότερες αλήθειες, το 65% των τηλεθεατών του debate ανέφεραν πως εκείνος ήταν ο Biden, ενώ μόλις το 29% επέλεξε τον Trump. 

 

 

Ενώ, το 63% των τηλεθεατών θεώρησε πως ο Biden ήταν εκείνος που είχε περισσότερες λύσεις για τα προβλήματα της χώρας - έναντι του 30% που υποστήριξε τον Trump. 

 

 

Τα παραλειπόμενα

Μετά το τέλος του debate οι σύζυγοι των δύο ανδρών έσπευσαν στο πλευρό τους. Και ενώ ο Biden αγκάλιασε θερμά την σύζυγό του Jill - η οποία φορούσε, μάλιστα, και την μάσκα της, ο χαιρετισμός των Trump ήταν ιδιαίτερα... χλιαρός.

 

Η Melania, με το αυστηρό κοστούμι της, πήγε χαμογελαστή προς τον Trump, ο οποίος απλά την χάιδεψε στο μπράτσο για μια στιγμή - γεγονός που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ