Φρικιαστικό έγκλημα στην Πορτογαλία: Ζευγάρι ομοφυλόφιλων γυναικών διαμέλισαν 21χρονο - Έκοψαν τα δάχτυλα του για να έχουν πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό

Ανατριχιαστικό έγκλημα βγαλμένο από την σιερά Dexter... 

Ένα ζευγάρι Πορτογάλων ομοφυλόφιλων γυναικών φέρεται να σκότωσε και να διαμέλισε έναν νεαρό άνδρα κόβοντας τα δάχτυλά του για να αποκτήσει πρόσβαση στον τραπεζικό του λογαριασμό και να κλέψει κληρονομιά άνω των 77.000 δολαρίων.

Η Μαρία Μαλβέιρο, 19 ετών, και η φίλη της, Μαριάνα Φονσέκα, 23 ετών, νοσοκόμα, κατηγορούνται για την δολοφονία του Ντιόγκο Γκονάλβες, ενός 21χρονου ξενοδοχειακού υπαλλήλου. 

Οι τρομερές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Γκονάλβες εμφανίστηκαν καθώς οι εισαγγελείς ετοιμάζονται να δικάσουν τον Μαλβέιρο και τη Φονσέκα.

Οι ανακριτές λένε ότι ο Γκονκάλβες στραγγαλίστηκε στις 18 Μαρτίου και οι δύο γυναίκες φέρεται να έκοψαν τα δάχτυλά του. 

Έπειτα ξεφορτώθηκαν και τα υπόλοιπα μέλη σε διάφορα σημεία. Τα πέταξαν στη θάλασσα από τις άκρες των λόγων στην Algarve αναφέρουν οι NYP.

Σύμφωνα με τα πορτογαλικά μέσα, η 19χρονη αποπλάνησε το θύμα, εκμετταλευόμενη το γεγονός ότι ο 21χρονος την ήθελε. Του έδωσε μια πορτοκαλάδα, στην οποία είχε ρίξει αναισθητικό, ενώ του υποσχέθηκε έναν αισθησιακό χορό στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαλβέιρο παραδέχθηκε σε έναν δικαστή ότι αυτή και η φίλη της εμπνεύστηκαν από την τηλεοπτική σειρά «Dexter» στις ΗΠΑ.

Οι γυναίκες θα δικασοτύν για μια σειρά από εγκλήματα, όπως δολοφονία, διαμελισμός σώματος, ηλεκτρονική απάτη και χρήση κλεμμένου οχήματος. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ