Ο Κυριάκος & η Μαρέβα Μητσοτάκη υποδέχθηκαν το ζεύγος Πομπέο στο σπίτι τους στα Χανιά: Η υπέροχη θέα & το casual σύνολο της συζύγου του Πρωθυπουργού (φωτό - βίντεο)

Η υποδοχή του ζεύγους Μητσοτάκη στους Πομπέο... 

Στο εντυπωσιακό τους σπίτι στα Χανιά υποδέχθηκαν τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο και την σύζυγό του, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Το ζεύγος Πομπέο έφτασε λίγο πριν τις 9 χθες το βράδυ στο πατρικό σπίτι του Πρωθυπουργού στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη, όπου μετέβησαν μετά την επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη. 

Το πρωθυπουργικό ζεύγος με ένα "θερμό κρητικό καλωσόρισμα" υποδέχθηκε τους Πομπέο, ενώ, πριν το γεύμα που παρέθεσαν ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη προς τιμήν των προσκεκλημένων τους, απήλαυσαν όλοι μαζί την υπέροχη θέα στο λιμάνι της Σούδας. 

Το μενού, που απήλαυσαν τα ζεύγη Μητσοτάκη και Πομπέο, περιελάμβανε ντόπια προϊόντα και πεντανόστιμα κρητικά εδέσματα.

Καλιτσούνια, γραβιέρα, ζυμωτά παξιμάδια ήταν ανάμεσα στις παραδοσιακές λιχουδιές που προσφέρθηκαν στον Μάικ Πομπέο και τη σύζυγό του, ενώ, φυσικά, ήπια ρακή. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα ανάλαφρο σύνολο για να υποδεχθεί το ζεύγος Πομπέο, ενώ φορούσε συνεχώς και την μάσκα της.

Λευκό πουκάμισο και μια άνετη παντελόνα με σχέδια για την σύζυγο του Πρωθυπουργού, ενώ φορούσε και δερμάτινα σανδάλια, τα οποία είναι πολύ της μόδας και ιδιαίτερα δημοφιλή στις κυρίες της Κυβέρνησης, καθώς τα ίδια φορούσε και η Τζένη Μπαλατσινού στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση.

Η Σούζαν Πομπέο, από την άλλη, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα και μία εσάρπα στις αποχρώσεις του γαλάζιου. 

Να σημειωθεί πως ο Αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών έφτασε, με αυστηρά μέτρα ασφαλείας, στο πατρικό σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Χανιά, όπου φιλοξενείται και πρόκειται να μείνει μέχρι το πρωί της Τετάρτης. 

Η αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε αποτελούνταν από συνολικά 15 οχήματα και τρεις μοτοσυκλέτες, ενώ δυνάμεις τις ΕΛ.ΑΣ. είχαν αποκλείσει τους δρόμους, από όπου πέρασαν ο Πομπέο και η συνοδεία του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ