Βάπτισε τον γιο της η Μαντώ Γαστεράτου - To λευκό αρχαιοελληνικό φόρεμα & οι χαριτωμένες αλεπουδίτσες στο decor (φωτό)

Να τους ζήσει ο νεοφώτιστος!

Τον μονάκριβο γιο τους βάπτισαν μέσα στο Σαββατοκύριακο η Μαντώ Γαστεράτου και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης, με νονά την Μπάγια Αντωνοπούλου - η οποία, μάλιστα, τους είχε παντρέψει κιόλας πριν από 2 χρόνια.

 

 

Ο όμορφος μικρούλης πήρε το όνομα Γιώργος, με την ευτυχισμένη μαμά, αλλά και τη νονά του να ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες από την βάπτιση

 

 

H Μαντώ έλαμπε μέσα στο μακρύ, λευκό, αρχαιοελληνικού στυλ, φόρεμά της, ενώ είχε τα ξανθά της μαλλιά χτενισμένα σε έναν περίτεχνο κότσο!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ψυχούλα μου❤️? ? @steliostsikas #myson #mysun#mylife

A post shared by MADARA CHANNEL ? (@madogasteratou) on

 

Εντυπωσιακό και το decor που επέλεξαν οι γονείς του νεοφώτιστου για τον μικρό τους Γιώργο, με χαριτωμένες αλεπουδίτσες και άλλα ζωάκια του δάσους, να δεσπόζουν.

 

 

«Μια από τις πιο γλυκές ημέρες της ζωής μου... Να μας ζήσεις αστέρι μου! Γιε μου! Γιώργο μου! Στην ζωή μου έχω την ευλογία να έχω καλούς ανθρώπους δίπλα μου! Ανθρώπους με ζεστή καρδιά, που θα κάνουν το κατι παραπάνω για σένα, που θα σε φροντίσουν σαν να είσαι δικός τους άνθρωπος, που θα κάνουν αυτές τις όμορφες, ξεχωριστές ημέρες της ζωής σου να είναι παραμύθι... Σοφία μου, Νίκη μου, Στέλιο μου δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω! Το ζήσαμε σαν παραμύθι, εμείς οι παππούδες και οι γιαγιάδες, οι νόνοι μας και τ' αδέρφια μας! Λίγοι και καλοί, μα αληθινοί...» έγραψε η ίδια στο instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ