Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη περνά στους Ιχθύς - Μην αδιαφορείτε φίλοι μου Τοξότες

Hμερήσιες προβλέψεις...

Ποια ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις;

ΚΡΙΟΣ: Στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα σας απασχολήσουν περισσότερο η δουλειά ή οι υποχρεώσεις σας αλλά μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν προχωρούν όπως θέλετε. Βλέπετε έχουμε και Σελήνη κενή πορείας. Από το απόγευμα και έπειτα όμως μπορεί ένα τηλεφώνημα ή μια συζήτηση που κάνετε κάπως να σας ξεμπλοκάρει. Τις βραδινές ώρες καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, σας βγαίνει μια τάση να απομονωθείτε λίγο, να περάσετε περισσότερο χρόνο με τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας, να χαθείτε στο συναίσθημα σας και να μην έχετε πολλά κοινωνικά πάρε – δώσε. Ασχοληθείτε με την υγεία σας περισσότερο, δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτητικές όψεις που έχουμε αυτή την εβδομάδα (έπεται και Πανσέληνος στο ζώδιο σας) και βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες που σχετίζονται κυρίως με την σωματική και ψυχική σας υγεία. Οργανώστε επίσης καλύτερα την δουλειά και την καθημερινότητα σας. Απόψε μπορεί να έχετε ένα νέο που αφορά οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας το άγχος σας θα είναι έκδηλο και δύσκολα μπορεί να το κρύψετε είτε για θέματα που σχετίζονται με την δουλειά είτε με την οικογένεια. Δεν είναι όμως η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες, ειδικά μέχρι το απόγευμα στις 18:34 καθώς έχουμε Σελήνη κενή πορείας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από το απόγευμα και έπειτα καθώς η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς και θα ευνοήσει την συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες. Συζητήστε και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Μέσα στην δίνη όμως των υποχρεώσεων μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, η Σελήνη από τον Υδροχόο είναι βοηθητική για να βγάλετε εις πέρας τις όποιες υποχρεώσεις σας αλλά χωρίς να πιέζετε τα πράγματα καθώς έχουμε https://asibiliou.gr/αστρολογία/σελήνη-κενή-πορείας/ μέχρι τις 18:34 που θα περάσει στους Ιχθύς. Τις απογευματινές ώρες, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. Παρόλα αυτά μπορεί να κάνετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με κάποιο συνεργάτη που ίσως σας διαφωτίσει ή σας δώσει κάποια ιδέα για να βελτιώσετε την δουλειά σας. Ωραίο το απόγευμα της Δευτέρας αν θέλετε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με θέματα που αφορούν στην υγεία.

 

Δείτε εδώ όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Tags

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ