Σε απόγνωση ο Μιλτιάδης & εν βρασμώ στις Άγριες Μέλισσες - Πυροβολεί τον Μελέτη και τον βάζουν φυλακή

Συνταρακτικές οι εξελίξεις των επόμενων ημερών... 

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες".

Όταν γίνεται γνωστό, μετά την κατάθεση του Κυπραίου στο δικαστήριο, πως υπεύθυνοι για τον θάνατο του Γιάννου είναι ο Δούκας, ο Κωνσταντής και ο Μελέτης, ο Μιλτιάδης αποφασίζει να αποδώσει μόνος του δικαιοσύνη για τον άδικο θάνατο του γιου του.

Στήνει, λοιπόν, καρτέρι θανάτου στον αδελφό του και τον περιμένει κρατώντας όπλο. Ο Δούκας, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τον Κωνσταντή και τον Μελέτη, τον βλέπει και τα δύο αδέλφια ανταλλάσσουν σκληρές κουβέντες.

Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί για τον άδικο χαμό του Γιάννου και τον διασυρμό που υπέστη μετά θάνατον από τον Δούκα, όπως γράφει στο TV O’CLOCK η Σοφία Τσίρκα.

Τυφλωμένος από τη δίψα για εκδίκηση, σηκώνει το όπλο, σημαδεύει τον Δούκα και πυροβολεί.

Όμως, ο Μελέτης αντιδρά ενστικτωδώς και προκειμένου να σώσει τον Δούκα μπαίνει μπροστά, με αποτέλεσμα η σφαίρα να πετύχει εκείνον. Δούκας και Κωνσταντής είναι σοκαρισμένοι. Ο πρώτος συνειδητοποιεί τι έκανε και λυγίζει από τις τύψεις.

Οι επόμενες ώρες είναι δραματικές, με τον Μελέτη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Μιλτιάδης οδηγείται στο κρατητήριο, η Βιολέτα βλέπει τα όνειρά τους να γκρεμίζονται, ενώ το χωριό βυθίζεται στη θλίψη.

Οι μέρες περνούν και ο Μιλτιάδης δεν αντέχει τον Γολγοθά που ανεβαίνει. Οι τύψεις τον βασανίζουν και έχει ένα έντονο ξέσπασμα μέσα στη φυλακή. Κάνει, όμως, κακό στον εαυτό του, με αποτέλεσμα να οδηγείται στο αναρρωτήριο της φυλακής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ