Ένα τεράστιο δόντι καρχαρία έκανε δώρο ο Sir David Attenborough στον μικρό πρίγκιπα George- Ενθουσιασμένη η βασιλική οικογένεια (φωτό)

Οι νέες φωτογραφίες του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge με τα παιδιά τους... 

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση είχαν ο πρίγκιπας William, η σύζυγός του, Kate Middleton και τα τρία τους παιδιά, George, Charlotte και Louis.

Στον επίσημο λογαριασμό της πριγκιπικής οικογένειας στο instagram είδαμε τις πρώτες φωτογραφίες του William, της Kate και των πριγκιπόπουλών τους με τον Βρετανό τηλεπαρουσιαστή και φυσιοδίφη, Sir David Attenborough. 

Οι εν λόγω λήψεις τραβήχτηκαν πριν από λίγες ημέρες στους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ, λόγω αφότου ο Δούκας του Cambridge και ο Sir David παρακολούθησαν μια προβολή της νέας ταινίας μεγάλου μήκους του θρυλικού παρουσιαστή και ιστορικού, που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη φύση, «David Attenborough: A Life On Our Planet».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Μάλιστα, ο 94χρονος Attenborough έκανε και ένα άκρως εντυπωσιακό δώρο στον πρίγκιπα George, το οποίο ενθουσίασε τόσο τον ίδιο όσο και τα αδέλφια του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate & Meghan (FAN PAGE) (@thecambridgesussex) on

Του χάρισε ένα δόντι γιγάντιου καρχαρία, το οποίο είχε βρει σε οικογενειακές διακοπές του στη Μάλτα, στα τέλη της δεκαετίας του 1960!

Το συγκεκριμένο δόντι ήταν ενσωματωμένο στον μαλακό κίτρινο ασβεστόλιθο του νησιού και χρονολογείται από την μυκηναϊκή περίοδο, πριν από περίπου 23 εκατομμύρια χρόνια!

Όσον αφορά, δε, την εμφάνιση της Kate, επέλεξε ένα γαλάζιο shirt dress Gabriela Hearst, το οποίο συνδύασε με μπλε γόβες Prada, ενώ γαλάζια παπουτσάκια φόρεσε και η πριγκίπισσα Charlotte,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ